• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yyhy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
Çalışma sistemini; tarih değiştikçe liste olarak oluşturmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? Makro veya formülle de olabilir.

Arkadaşlar bu konuda bir fikri olan yok mu?

Arkadaşlar bu konuda bir fikri olan yok mu? Macro veya formülle de çözüm olabilir.

Arkadaşlar 767 gösterim olmasına karşı bu dosya ile ilgili bir fikri olan çıkmadı.

Arkadaşlar 767 gösterim olmasına karşı bu dosya ile ilgili bir fikri olan çıkmadı. Bu konuda ne yapılabilir?

Muhtemelen ben çözemeyeceğim zaten ama sizin de fark ettiğiniz gibi bunca gösterime rağmen çözüm olmamasının sebebi ne yapılmak istendiğinin tam olarak anlaşılamamasıdır. Belki siz dosyaya bakınca ne olması gerektiğini anlıyorsunuz ama ben hiç bir şey anlamadım desem abartı olmaz. Sanıyorum B-G sütunlarındaki tabloyu oluşturmak istiyorsunuz ama biz bu tablonun neye göre doldurulacağını anlamıyoruz. açıklamanızı daha spesifik hale getirip, "şurda şu olduğu için şuraya şu gelmeli" şeklinde ayrıntılı olarak örneklendirmeniz çözüme ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Öncelikle listeyi düzenlemek istiyorum.

Öncelikle listeyi düzenlemek istiyorum. Listeyi ise AX sütununda AX2925 hücresinin karşısına gelmesini istiyorum. İki ayrı liste oluşturmak istiyorum.
Liste1 BD4:BL9 aralığında bulunan listeyi aşağıya doğru 2925. satıra kadar düzenli bir şekilde kopyalayarak doldurmasını,
Liste2 BN4:CS8 aralığında bulunan listeyi aşağıya doğru 2925. satıra kadar düzenli bir şekilde kopyalayarak doldurmasını,
Not: Liste1 ve Liste2 değiştiğinde butona bastığımız zaman Liste1 ve Liste2 aşağıya doğru listelensin, bende günlük görev listesini düşeyara fonksiyonu ile tarihi değiştirdikçe oluşsun diye düşünüyorum. Öncelikle Liste1 ve Liste2'nin oluşmasını çözmem gerekiyor diğer kısımları çözebilirim.

Açıklamalar

Açıklamalar yetersizmi kaldı acaba? Açıklamaları örnek dosya üzerindeki kriterlere göre hazırlayıp gönderdim. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Geri