Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhtemelen ben çözemeyeceğim zaten ama sizin de fark ettiğiniz gibi bunca gösterime rağmen çözüm olmamasının sebebi ne yapılmak istendiğinin tam olarak anlaşılamamasıdır. Belki siz dosyaya bakınca ne olması gerektiğini anlıyorsunuz ama ben hiç bir şey anlamadım desem abartı olmaz. Sanıyorum B-G sütunlarındaki tabloyu oluşturmak istiyorsunuz ama biz bu tablonun neye göre doldurulacağını anlamıyoruz. açıklamanızı daha spesifik hale getirip, "şurda şu olduğu için şuraya şu gelmeli" şeklinde ayrıntılı olarak örneklendirmeniz çözüme ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.
Öncelikle listeyi düzenlemek istiyorum. Listeyi ise AX sütununda AX2925 hücresinin karşısına gelmesini istiyorum. İki ayrı liste oluşturmak istiyorum.
Liste1 BD4:BL9 aralığında bulunan listeyi aşağıya doğru 2925. satıra kadar düzenli bir şekilde kopyalayarak doldurmasını,
Liste2 BN4:CS8 aralığında bulunan listeyi aşağıya doğru 2925. satıra kadar düzenli bir şekilde kopyalayarak doldurmasını,
Not: Liste1 ve Liste2 değiştiğinde butona bastığımız zaman Liste1 ve Liste2 aşağıya doğru listelensin, bende günlük görev listesini düşeyara fonksiyonu ile tarihi değiştirdikçe oluşsun diye düşünüyorum. Öncelikle Liste1 ve Liste2'nin oluşmasını çözmem gerekiyor diğer kısımları çözebilirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.