Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma sayfasından diğer sayfaya veri aktarma yardım
Tablonuz karışık düzenlenmiş. Daha sade bir dosya ile olması gereken düzeni manuel yazarak tablo üzerinde detaylı açıklama yaparak yeni bir dosya eklermisiniz..
Benim İstediğim ilk sayfada girdiğim çekleri hangi banka ya verdiysem o bankanın sayfasına aktarmak
ornek olarak ykb ye verdiğim tüm çekleri ykb nin sayfasında görebilmek
Aynı tabloyu sadece sayfaları silerek eklemişsiniz. Bu şekilde sorunuzu anlayamıyorum maalesef. Örnek YKB yi seçtiniz diyelim ki BANKA_KREDI sayfasında YKB ile ilgili hangi satırları hangi hücrelere gelmesini istiyorsanız olması gerekenleri elle yazın ve tabloyu o şekilde ekleyerek açıklamaya çalışın..
şimdi amacım sirkete yoğun bir şekilde cek ve senet girişi var bu gelen çekleride bankalara kredi kullanmak için veriyoruz ben hangi müşteriden gelmiş çekleri takip edebılıyorum fakat bankaya gonderdıgım cek ve senetleri takıp edemıyorum örnek :elimde 50 adet çek var bu 50 adet cekın 10 tanesini teb bankasına vermişim 20 tanesini ykb ye vermişim ben bu 50 adet çeki daha onceden cek sayfama girdiğimden dolayı listemde goruyorum gönderirken cek sayfamda kod bölumune teb yazdıgım zaman otomatik teb sayfasında bulunan listeye atmasını sağlamaya çalısıyorum
bilmiyorum biraz daha açıklayıcı olabıldımmı
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.