• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Calisma saati hesaplama

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2010
Öncelikle merhaba..Ben bu forumda ve excelde yeniyim onun icn problemimi nereye yazacagimi bilemedigim icin buraya yazmak zorunda kaldim. Benim hazirlamak istedigim excel söyle; Ben bir fabrikada makina temizliginde iscilerin basindayim ve yaklasik olarak 15-20 adet makina var ve her makinanin ayri temizleme süresi var ve herhafta ayni makinalar temizlenmiyor..benim istedigim makinalarin isimlerini buton seklinde yapip temizlik sürelerini karsi tarafina veya gizli bir sekilde yazip o hafta hangi makina temizlendiyse o makinanin ismine tikladigimda otamatik olarak ayri bir hücrede toplamasi böyle bir imkanim var mi simdiden yardimlariniz icin tesekkürler

Merhaba Arkadaş,
Aramıza hoş geldin. Biliyorsunuz ki sizin işinizi kimse sizden daha iyi bilemez. Size lazım olanın örneğini siz hazırlayacaksınız. Biz ancak sizin takıldığınız yerde yardımcı olabiliriz değil mi?
Zaten soru sorma kurallarında da bu var.
İyi çalışmalar

Elinizden geldiğince aklınızdakileri bir excel dosyasında şekillendirip , sorunuza "buna basınca şunun şu şekilde değişmesini istiyorum " tarzı iyi bir izahla devam ederken dosyayı zipleyerek www.dosya.tc adresine yükleyin ve burada sorunun altına o sitede verilen adresi yapıştırın.

İzaha bakarak soruyu derleyebileceğini düşünen ve dosyanızı indiren arkadaşlar ellerinden geleni yapacaklardır.

Geri