• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma kitabının sayfasını yedek almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel Exceldir Versiyon Farketmez...
Hazırladığım çalışma kitabının sadece talep formu sayfasını c:\ tarih ve saat adıyla çalışma sayfam kapanmadan butona basarak yedek almak isyiyorum
yardımcı olursanız sevinirim..

Saygılarımla SUHA

Ekli dosyalar

Hazırladığım çalışma kitabının sadece talep formu sayfasını c:\ tarih ve saat adıyla çalışma sayfam kapanmadan butona basarak yedek almak isyiyorum
yardımcı olursanız sevinirim..

Saygılarımla SUHA
Merhaba,
Saatte bulunan ":" karakteri yasak karakterlerden olduğundan bunu "_" ile değiştirecek şekilde kodu düzenledim.
Kod:
Sub yedek_al()
If MsgBox("Dosyanın yedeğini almak istiyor musunuz?", vbInformation + vbYesNo, "DURUM") = vbYes Then
Application.ScreenUpdating = False
Sheets("TALEP LİSTESİ").Copy
ActiveWorkbook.SaveCopyAs Filename:="C:\" & Format(Now, "dd.mm.yyyy hh_mm_ss") & ".xls"
ActiveWorkbook.Close 0
End If
End Sub

Ekli dosyalar

Eline sağlık Modül açıp kodu işledim..
İyi geceler

Merhaba;

Bende kendi hazırladığım bir excel'de log dosyası almak istiyordum ama yardım eden çıkmadı sonra bu konuyu gördüm ve kodu kendi dosyama uyguladım. İş yerinde 2 farklı bilgisayarda deniyorum. 1 tanesinde sorunsuz çalışırken diğerinde aşağıdaki hatayı veriyor. Sorunun neden kaynaklanabileceği hakkında bilginiz var mı sormak istedim?

Başka bilgisayarda çalışmasa, hata kodunun altında yazanları dikkate alacağım ama :((

Hata kodunun sebepleri anladığım kadarıyla;
Dosya adı ya da yol bulunamadı
Dosya başka program tarafından kullanılıyor
Dosya adıyla aynı isimde kaydetmeye çalışıyor olabilir

ama bu üç durumda bende yok...

Ekli dosyalar

• Makro Hatası.png
    Makro Hatası.png
    13 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba,
2 nolu mesajımdaki kodu ve dosyayı güncelledim. Kodu yeniden deneyiniz. Muhtemelen sorun düzelecektir.

Merhaba,
2 nolu mesajımdaki kodu ve dosyayı güncelledim. Kodu yeniden deneyiniz. Muhtemelen sorun düzelecektir.

Ellerine sağlık, bende bu replace yerine ne yazılır diye merak ediyordum :)

Geri