DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba;
Eki deneyin.
Not: "KİTAP" sayfasının adını değiştirmeyin.
Dosyanızda "KİTAP" ve birleştirilecek sayfalar haricinde sayfa olmasın.
İyi çalışmalar.
elimden geldiğince yapmaya çalıştım umarım istediğiniz gibidir
Ben ilk çalışmayı birleştiremedim.Dosyayı ekliyorum.Makroyu ona da ekleyebilirsiniz.Biraz acemiyimde yapamadım.
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Not: "KİTAP" sayfa adını değiştirmeyin (arkasına boş karakter falan eklemeyin) Bu sayfa adı makroda sabit olarak kullanılıyor. Değişiklik yapmak isterseniz makrodaki isminide değiştirmeniz gerekiyor.
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Not: "KİTAP" sayfa adını değiştirmeyin (arkasına boş karakter falan eklemeyin) Bu sayfa adı makroda sabit olarak kullanılıyor. Değişiklik yapmak isterseniz makrodaki isminide değiştirmeniz gerekiyor.
Sizden bir isteğim daha olacak.Pdf dosyalarını excelle çevirirken bu şekilde çok sayfa yapıyor.Sayfa birleştirme için kodlar buldum denedim .sayfalrı eksik birleştirdi.82 satır varken 65 satır olarak birleştirdi.
Çalıştığım bu dosyayı bütün sayfaları sondaki tek sayfada birleştirebilirseniz sevinirim.Daha sonraki dosyalarda kodları kullanırım elimden geldiği kadar.Örnek dosya ekledim
Syn. eskihoca;
Bu tablonun 8 nolu mesaj ekinden ne farkı var. (işte o kısmını anlayamadım)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Ofis 2003 kullanıyorum ve yaptığım uygulamaları sadece 2003 te deneme şansım var.
Daha önceki dosyaları nerde çalıştırabildiyseniz bilgisayarınızın ayarlarını O formata getirin. Yada sorunuzu 2007 de çalışacak şekilde yeniden sorun.
İyi çalışmalar.
yayınlamış olduğunuz listeyi tek sayfaya çevirdim dosya ekte