• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma kitabındaki sayfaları tek bir sayfada altalta birleştirme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Çalışma kitabındaki sayfaları tek bir sayfada altalta tabloların devamı şeklinde birleştirmek istiyorum.Birleşen verileri sonra süzmek istiyorum.Kod veya makro ile olabilir.yardımlarınızı bekliyorum.örnek dosyada açıklamaları yaptım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Eki deneyin.
Not: "KİTAP" sayfasının adını değiştirmeyin.
Dosyanızda "KİTAP" ve birleştirilecek sayfalar haricinde sayfa olmasın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

muygun Çalışmayı denedim.Ben kitap sayfasına diğer sayfaları alta alta birleştirmek istiyorum .Örnekte gösterdim.

Ben ilk çalışmayı birleştiremedim.Dosyayı ekliyorum.Makroyu ona da ekleyebilirsiniz.Biraz acemiyimde yapamadım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ben ilk çalışmayı birleştiremedim.Dosyayı ekliyorum.Makroyu ona da ekleyebilirsiniz.Biraz acemiyimde yapamadım.

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: "KİTAP" sayfa adını değiştirmeyin (arkasına boş karakter falan eklemeyin) Bu sayfa adı makroda sabit olarak kullanılıyor. Değişiklik yapmak isterseniz makrodaki isminide değiştirmeniz gerekiyor.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: "KİTAP" sayfa adını değiştirmeyin (arkasına boş karakter falan eklemeyin) Bu sayfa adı makroda sabit olarak kullanılıyor. Değişiklik yapmak isterseniz makrodaki isminide değiştirmeniz gerekiyor.

Çok teşekkür ederim.Eline sağlık.

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Sizden bir isteğim daha olacak.Pdf dosyalarını excelle çevirirken bu şekilde çok sayfa yapıyor.Sayfa birleştirme için kodlar buldum denedim .sayfalrı eksik birleştirdi.82 satır varken 65 satır olarak birleştirdi.
Çalıştığım bu dosyayı bütün sayfaları sondaki tek sayfada birleştirebilirseniz sevinirim.Daha sonraki dosyalarda kodları kullanırım elimden geldiği kadar.Örnek dosya ekledim

Ekli dosyalar

Sizden bir isteğim daha olacak.Pdf dosyalarını excelle çevirirken bu şekilde çok sayfa yapıyor.Sayfa birleştirme için kodlar buldum denedim .sayfalrı eksik birleştirdi.82 satır varken 65 satır olarak birleştirdi.
Çalıştığım bu dosyayı bütün sayfaları sondaki tek sayfada birleştirebilirseniz sevinirim.Daha sonraki dosyalarda kodları kullanırım elimden geldiği kadar.Örnek dosya ekledim

Syn. eskihoca;
Bu tablonun 8 nolu mesaj ekinden ne farkı var. (işte o kısmını anlayamadım)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Syn. eskihoca;
Bu tablonun 8 nolu mesaj ekinden ne farkı var. (işte o kısmını anlayamadım)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim.Sonsuz teşekkürler.
8 nolu mesajdakinde filtreyi kaldırınca Üniversite adları görünmüyordu.Yada ben yapamadım.Bu istedsiğm gibi oldu .Tekrar teşekkürler.

muygun ustam ,sizin yazdığınz makrolar çalıştı.aynı makroyu 137 sayfa birleşmeden önceki örnek dosyada denedim.A sütununda table birden table 137 ve sonrada tek sayfa yazıları çıktı.Sayfa verilerini okul adı kontenjan vb hiç bir şey çıkmadı.Sadece A sutununda aşağıya doğru table numaraları var diğer sutunlarda hiç bir veri çıkmadı.
Excell ayarlarımda mı sorun var acaba?Daha önce bunları yapabiliyordum.Yeni format çektim 3 gün önce .Excelli yeni kurdum.Ofis 2007 kullanıyorum.

Merhaba;
Ofis 2003 kullanıyorum ve yaptığım uygulamaları sadece 2003 te deneme şansım var.
Daha önceki dosyaları nerde çalıştırabildiyseniz bilgisayarınızın ayarlarını O formata getirin. Yada sorunuzu 2007 de çalışacak şekilde yeniden sorun.
İyi çalışmalar.

Merhaba;
Ofis 2003 kullanıyorum ve yaptığım uygulamaları sadece 2003 te deneme şansım var.
Daha önceki dosyaları nerde çalıştırabildiyseniz bilgisayarınızın ayarlarını O formata getirin. Yada sorunuzu 2007 de çalışacak şekilde yeniden sorun.
İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim .Çok yardımcı oldunuz.İyi çalışmalar.

2013 ÖSYS KONT KILAVUZU YENİ (24 06 2013) - 1 sayfa

yayınlamış olduğunuz listeyi tek sayfaya çevirdim dosya ekte

Ekli dosyalar

Elinize sağlık.

Son düzenleme:
Geri