• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ÇALIŞMA KİTABINA ŞİFRE KOYMA

ÇALIÞMA KÝTABINA ÞÝFRE KOYMA

ARKADAÞLAR EXCEL ÇALIÞMA KİTABININ AÇILIRKEN ÞİFRE SORMASINI NASIL YAPARIM? ÞİMDİDEN TEÞEKKÜRLER

Merhaba : Sn cihangirkara

Sonradan şifreleri unutmayasın

Araçlar <Koruma <ister sayfa koruması ister kitab koruması olarak

Birde şu şekilde koruma var

Araçlar<seçenekler<güvenlik

Bunlar sizin için yeterlidir sanırım. Dikkat edin şifreleri unutmayın. Kolay gelsin

Dosya-farklı kaydet-araçlar(sağ üst köşede)-genel seçenekler den dosyanıza açılış şifresi koyabilirsiniz.

ARKADAÞIM GÜVENLİK YOK KİTABI KORU DİYORUM ODA OLMUYOR BEN AÇILIRKEN SORMASINI İSTİYORUM SELAMLAR

Excel 2007 de şifreleme: Dosyayı FARKLI KAYDET butonunu tıkladıktan sonra açılan farklı kaydet penceresinin Alt solda ARAÇLAR butonunu tıkla açılan pencereden GENEL SEÇENEKLER i tıkla bundan sonrada unutmayacagın birşeyler yaz.

Merhabalar. Excel çalışma kitabıma şifre koyabildim ancak şifreyi koyduktan sonra makrolar devredışı kalıyor bunun önüne nasıl geçebilirim?

Deneme yaptım.

Boş bir excel kitabına modül ekledim ve basit bir mesaj kutusu hazırladım.
Dosyayı kayıt ederken açılış şifresi tanımlayarak işlemi tamamladım.

Dosyayı açtığımda "makroları etkinleştirmek istiyor musunuz" diye soruyor.

Yani bahsettiğiniz gibi engelleme olmuyor.

Acaba siz farklı bir uygulamamı yapıyorsunuz?

Korhan Bey merhaba.

Yaptığım işlemin resmini yolluyorum.

Siz farklı şekilde mi yaptınız acaba?

Bende de uyarı veriyor "makrolar devre dışı bırakıldı" diye.

Makro güvenlik ayarlarınızı kontrol ediniz.

Makro güvenlik ayarlarında tüm makroları etkinleştir işaretli ama gene de makrolar devre dışı kalıyor. Anlam veremedim bu soruna :/

2013 versiyonda denedim. Dediğiniz gibi bir problele karşılaşmadım. 2007 versiyonda durum farklı olabilir.

Dilerseniz uzak bağlantı için TeamViewer bağlantı şifrelerini özelime gönderin bağlanıp kontrol edelim.

Teamviewer nedir:)

Bu arada dosyayı excel 2003 formatında kaydedip şifre koyduğumda açılışta makrolarda bir sorun olmuyor. Sanırım office 2007 ile ilgili bir sorun bu?

Merhaba,

TeamViewer uzaktan karşıdaki bilgisayara bağlanabilmek için kullanılan ara bir yazılımdır.

Netten arama yaparak özeliklerini öğrenebilirsiniz...

Geri