• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma Kitabı tanımlama

Excel Vers. ve Dili
Office 2016
Sevgili Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olacaklara şimdiden tşk ederim.

Şimdi benim bir çalışma kitabım var. İçinde de 40 sayfa var. Bu sayfaların 8 tanesi sadece ham veriyi olduğu gibi yapıştırdığım veri sayfaları. Diğer sayfalar ise bunların analizi raporlaması gibi çalışıyor. Ben analiz yaptığım sayfalarda öğrendiğim kadarıyla önce tanımlama yapıyorum. (Dim s1 As Worksheet, s2 As Worksheet) (Set s1 = Sheets("AS1") Set s2 = Sheets("AS2") Ancak 8 sayfalık veri kitabı ağırlaştırdığı için bunu aynı klasör içinde bir veri kitabı oluşturmak ve buradan almak istiyorum. Bu sağlıklı çalışır mı birde bu tanımlamalara nasıl ekleme yapmam gerekiyor.

Meramımı biraz daha açayım. 40 sayfadan oluşan çalışma kitabımdaki 8 sayfalık veri seti dosyayı çok büyütüyor. Onun için de farklı bir veri kitabı oluşturmak istiyorum. Bir çok veriyi ise wf.SumIf(s1.Range("B:B"), s6.Cells(x, 1), s1.Range("E:E") gibi formüllerle çekiyorum. Çalışma kitabı için de sayfaları set etmeyi biliyorum ama bunu farklı bir çalışma kitabında nasıl yapacağımı bilmiyorum. Klasörümün ismi : DNTM Verileri alacağım dosya ismi ise VERİK

Geri