Merhabalar arkadaşlar
böyle bir makro kullanarak sürekli dosyayı kapatırken yedek aldırıyordum ve yedeğe şifre koyduruyordum. Şimdi o yedeklerden birini kullanmam gerekti ama 2 ayrı şifre soruyor ve ben sadece birini kaldırabildim.
Sanırım kaldırdığım şifre Password komutuyla eklenen şifre lakin WriteResPassword u kaldıramıyorum.
Password ve WriteResPassword şifrelerini nasıl kaldırabilirim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Kod:
Sub Auto_close()
MsgBox "PROGRAM YEDEKLENEREK KAPATILACAK" & vbLf & "İŞLEME DEVAM ETMEK İÇİN TAMAM BUTONUNA TIKLAYIN" & vbLf & "İŞLEM TAMAMLANANA KADAR LÜTFEN BEKLEYİN"
ActiveWorkbook.Save
On Error Resume Next
org = ThisWorkbook.FullName
tarih = Format(Now - 1, "dd_mm_yyyy_hh_mm")
Application.DisplayAlerts = False
Application.StatusBar = "Dosya" & tarih + ".xlsm olarak yedekleniyor..."
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="D:\2016\Acil 187 - Yedek\Acil187_" & tarih, FileFormat:=xlOpenXMLWorkbookMacroEnabled, Password:="ACİL187", WriteResPassword:="ACİL187", ReadOnlyRecommended:=False
Application.StatusBar = False
Application.DisplayAlerts = False
End Sub
böyle bir makro kullanarak sürekli dosyayı kapatırken yedek aldırıyordum ve yedeğe şifre koyduruyordum. Şimdi o yedeklerden birini kullanmam gerekti ama 2 ayrı şifre soruyor ve ben sadece birini kaldırabildim.
Sanırım kaldırdığım şifre Password komutuyla eklenen şifre lakin WriteResPassword u kaldıramıyorum.
Password ve WriteResPassword şifrelerini nasıl kaldırabilirim. Yardımcı olursanız memnun olurum.