• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma kitabı gizlensin ama başka sayfalara giriş engellenmesin

Excel Vers. ve Dili
2010-2013 Türkçe
Arkadaşlar aşağıdaki kod ile
Kod:
Application.Visible = False
Excelin geri planda görünmemesini sağlıyorum bu kod başka excel sayfalarının açılmasınıda engelliyor başka sayfaların engellenmemesi için hangi kodu kullanmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ekte göndermiş olduğum excel çalışma kitabında data bölümünde giriş ve çıkış verilerinin stok sayfasında kumaş kodu ve rengine göre rapor halinde nasıl yapabilirim. Uğraştıma ama herhangi bir sonuca varamadım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar ekte göndermiş olduğum excel çalışma kitabında data bölümünde giriş ve çıkış verilerinin stok sayfasında kumaş kodu ve rengine göre rapor halinde nasıl yapabilirim. Uğraştıma ama herhangi bir sonuca varamadım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Sayın Yasin Yavuz lütfen sorularınız için öncelikle arama yapınız, Cevabını bulamamadığınız sorularınız içinde ilgili konuda yeni başlık açınız.

Bu şekilde açılmış başlık altında soru sormanız hem sizin cevap almanızı zorlaştıracak hemde müdehale ettiğiniz başlık için cevap verilmiş hissi uyandıracaktır.

Geri