Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğersay ile veri sayfasındaki değerin diğer sayfalardaki tekrarı var mı bulunur.
Sonra bunlar toplanır.
Toplam>0 ise tekrarlanıyor demektir.
A2:A65536 arasına koşullu biçimlendirme Formül olarak uygulanır.
hocam giriş sayfasına gelen ürünleri kayıt yapıyorum burada onemli olan imei bu ürünleri kontratlı müsteriye veriyorum daha sonra bana firmadan rapor sayfasında oldugu gibi firmadan rapor geliyor
yani gelen rapora gore firma bana odeme yapıyor ben hangi imei numaralarına odeme yapıldıgını gormek istiyorum eslesenler odenmiş oluyor bilmem anlatabildimmi tesekkürler ilginize
IMEI numarası olan örnek MEHMET.xlsx diğer konuda galiba konuları karıştırdın onun için söylemiştim.
buradan devam edelim. örneğini hazırlıyorum biraz bekle, bir de UYARI almamak için alt alta sürekli kendin mesaj yazma, ilk mesajına ilave ilave diye belirt. FLOOD yapmak olur
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.