• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

C sütundaki verileri başlık altında toplama

Excel Vers. ve Dili
orta seviyede excel 2003
C sütunundaki ver,ler, başlık yapıpı diğer ab ve d stünundki verileri toplamak(yapmak istediğm şey bölge bölge ayırararak sondurumun baz alaraktan isimlerin tarih sırasına göre alt alta başka sheet e gelmesini pivot ile yapıyorum ama isimin yanına son durum ve tarihi getirmiyorum.).bunu nasıl otomatik olarak yapabilrim yardımlarınız iiçin şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Örnekle çelişen ifadelerinizden ancak bu sonucu çıkarabildim.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
c sütununa göre aynı sayfda ,son duruma göre ayırım yapmak istiyorum tabi bölge bölge ayırımda güzel olur.öreneğin son durum satışta olan firmaları bu firmalar bitiminde şubede olan firmalar... alt alta getirmesini yapabilimriyiz..

c sütununa göre aynı sayfda ,son duruma göre ayırım yapmak istiyorum tabi bölge bölge ayırımda güzel olur.öreneğin son durum satışta olan firmaları bu firmalar bitiminde şubede olan firmalar... alt alta getirmesini yapabilimriyiz..

Merhaba;
İsteğinizin ne olduğunu anlayamadım.
Örneğinizde 15 veri var. Bu verilerin ne şekilde hangi veriye göre hangi sayfada (sıralama ölçütlerinide belirterek) sıralanması gerekiyorsa sıralayın ve gerekli açıklamayı net olarak yapın ki sorununuz soru'ya dönüşsün.
O zaman çözüm bulacak arkadaşlarda çıkacaktır.
İyi çalışmalar.

örnek dosyada çukurova sheetindeki bir çalışma yapmak istiyorum manuel yapmam uzun sürüyor ve veri lede daha fazla bunu nasıl daha kolay yapabilrim..

Ekli dosyalar

Merhaba;
ekleri inceleyin. (bence sizin için en kullanışlı olanı "erkandeveci-son durum-3" uygulaması)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

ellerinize sağlık teşekkür ederim

Geri