NADİR YILDIZ
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2016 Türkçe
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Günaydın arkadaşlar.. Ekte C/H karşılaştırmasıyla ilgili örnek dosyam var... dosya içersinde yapmak istediğimle ilgili açıklamam var.. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
arkdşlr istdğm şey excel de yplmyck brşy mi acb ?.. o kdr grntl olmsn rğmn cvplyn olmmş. ndnse ?
sayın halit3 siz teşekkür ederim neyse ki bir cevap veren siz olduğunuz için..
karşılaştırma excel tablomda iki ayrı veriden oluşuyor birinci veride muhasebe extresi var ikinci veride müşteri ekstresi var..
benim istediğim muhasebe extresindeki tarih-ft no-borç tutarı-alacak tutarı ve bakiye tutarı sütunlarındaki verileri müşteri extresindeki verilerle karşılaştıracak..uymayanları sarı kırmızıya boyadıktan sonra fark sayfasına aktaracak... zaten ben örnek olsun diye yazdım sizin söylediğiniz gözümden kaçmış olacak ama gayet açık bir şekilde anlattım...ayrıca dikkat edilmesi gereken muhasebe extresinde alacak tutarında yazarken müşteri extresinde borç tutarında yazıyor...yani kısacası sizin anlayacağınız şekilde iki extreyi karşılaştıracak birbirinden farklı olanları fark sayfasına aktaracak...bilmem anlatabildim mi?.. yardımınız olursa ne ala...
halit 3 yeni düzenlenmiş şekliyle dosya ekte karşılaştırma sayfasındaki veriler.. müşteri ve muhasebe extresi karşılıklı karşılaştırıldığında extrede birbirinin aynısı olmayanlar fark sayfasına komple satır olarak aktarılacak..karşılaştırılacak sütünlar tarih ft no borç tutar alacak tutar ve bakiye sütunları olacak... daha öncede anlattığım gibi muhasebe extresinde borçta olan tutar müşteri extresinde alacak sütünunda buna dikkat ederseniz iyi olur... bu kadar açıklama eminim yetmiş olması gerekiyor..
halit3 kodlar sildin ama neden sildin geri dönüş yapılacak bir şey yok benim istediğim değil senin yaptığın... ben örnekleriyle ayrıntılı anlattım ama sen anlamadın birde geri dönüş olmadı diyede alındınmıki sildin..soru sordum cevapladın ancak ben ne anlattım sen ne anladın ki bana örnek dosya diye gönderdiğin de anlamadığın belli oluyor ki kaç defa yazdım muhasebe extresinde borçta olanlar müşteri extresinde alacakta onu da dahi anlamamışsınki örnek diye gönderdiğinde buna dikkat etmemişsin...