Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyükten küçüğe otomatik sıralama (manuel değil her girişte kendiliğinden)
Benimde ekte firma fiyatları listesinde her eklenen firmada veya silinip tekrar girildiğinde otomatik fiyata göre büyükten küçüğe sıralamasını istiyorum, makrolardan hiç anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
bunun altına aynı tabloyu çoğaltmam gerekmekte ama biçim boyacısı ile kopyalama rağmen alttaki tablolarda sıralama olmamakta sadece en üsttekinde oluyor, her tabloda aynı işlemi nasıl yapabilirim alt alta
Güzle bir çalışma yapmışsınız ellerinize sağlık, fakat h sutununa göre büyükten küçüğe olan düzeni çoğaltmam lazım ve diğerleri büyükten küçüğe uygulanamıyor. size ekte bunu çalıştırmaya çalıştığım listeyi göndereyim. sol taraftaki(A hücresi) zaman aralıklarındaki D hücresindeki fiyatların büyükten küçüğe sıralanmasını istiyorum .ama mesela 4,6 ayrı 7 ,9 arası ayrı 10 ,14 arası ayrı büyükten küçüğe sıralanacak şekilde.
biraz karışıkmı oldu bilemedim ama..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.