Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B ve C hücrelerinde öğrencilerin 1. ve 2. sınav notları yer almaktadır. A1 hücresine ismini yazdığım öğrencinin en yüksek notu B1 hücresine getirmeye çalışıyorum. Düşeyara ile formüller denedim ama beceremedim.
Dizi formülleri, formül, Formül Çubuğunda iken (veya formül hücresini seçip. F2 tuşuna basıldıktan sonra) CTRL, SHIFT tuşları basılı tutularak, ENTER ile girilir. Formül { } ayraçlar arasına alınır. { } ayraçlar klavyeden girilirse, formül çalışmaz.
Formül, yukarıda belirtildiği şekilde girilmezse #VALUE! - #DEĞER! hatası oluşturur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.