• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Büyük harfe çevirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatih34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
Sayın hocalarım çalışmamda 30'a yakın textbox var. Formu inceledim genellikle tek bir adet textboxsu büyük harfe çevirme ile ilgili konuları bula bildim. Hepsini tek tek yazmaktansa tek bir kodla birden fazla textboxsları büyük harfe nasıl çeviririm. Bu konuda yol gösterirseniz sevinirm.

Forumda "Class Module" ifadesi ile arama yapınız...

Sayın hocalarım çalışmamda 30'a yakın textbox var. Formu inceledim genellikle tek bir adet textboxsu büyük harfe çevirme ile ilgili konuları bula bildim. Hepsini tek tek yazmaktansa tek bir kodla birden fazla textboxsları büyük harfe nasıl çeviririm. Bu konuda yol gösterirseniz sevinirm.

Bunun için class modül kullanmanız gerekecektir.

Sayın levent hocam ve korhan hocam ilginize teşekkür ederim. Forumda clas modül ile ilgili başlıkları inceledim ancak benim sorum ile ilgili bir soru bulamadım. Acemi olunca tabi daha zor oluyor.

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Bir örnekde benden olsun. Tek yapmanız gereken, büyük harf olarak yazılacak textbox'un change olayını örnekteki gibi düzenlemek.

Ekli dosyalar

müsade sizin.

Sayın hocalarım ellerinize. emeğinize. yüreğinize ve bilginize sağlık. Hepnize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Geri