• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

büyük fonksiyonunun kullanımı

Katılım
25 Ağustos 2005
Mesajlar
569
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.hocalarım ve arkdaşlarım.

büyük fonksiyonu ile bir sütundaki sayılardan en büyük ilk üç sayıyı aldırıyorum. fakat benim yapmak istediğim birinci sütundaki müşteri ismi ile ikinci sütundaki sayılardan en büyük ilk üçü aldırırken en büyük sayı kime ait ise o müşteriyi de fonksiyon sonucu çıkan sayının soluna aldırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. ilginize teşekkür ederim.
 
Bu iki güzel çözüme ek olarak bende bir örnek göndermiş olayım.
 
sn.seyit tiken, sn.yurttaş, sn.necdet yesertener emeğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. ilgilinenen herkese teşekkürler.
 
bende aynı çözümü kullanmak istiyorum fakat dosya görünmüyor örneği eklerseniz benimde işime yarar diye düşünüyorum teşekkürler.
 
Merhaba,

2006 yılına ait bir başlık olduğu için foruma yapılan saldırıda ilgili dosyalar silinmiştir. Yeni bir başlık açarak sorunuzu sorabilirsiniz.
 
Geri
Üst