• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bütün sayfaları otomatik güncelleme

Excel Vers. ve Dili
office xp excel
bir excel şablonu hazırlamıştım dün bu siteden yardım eden üstad sayesinde işin büyük bir bölümünü tamamladım. fakat bir kaç eksik kaldı. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

1- dosyada her sayfaya girince veri güncellensin mi diyor. bunu ana ekrana tek bir buton koyarak yapmamız mümkün mü.

2- her kişiye ait ekstre dökümünde ben sayfanın altına ne eklersem ekleyeyim veri güncellensinmi dediğinde tekrar geri gidiyor. bu sebeple her sayfada veri güncelledikten sonra otomatik olarak bir alt satıra
-AÇIKLAMA YAZAN YERE TOPLAM
-BORÇ YAZAN YERE BORÇ KISMINDAKİ RAKAMLARIN TOPLAMI
-ALACAK YAZAN YERE ALACAK KISMINDAKİ RAKAMLARIN TOPLAMI

3- Her kişiye ait ekstredeki dökümlerin tek bir sayfada toplamlarını yapmanız mümkünmü
ÖRNEK: ZİYA BASMACI - BORÇ TOPLAMI - ALACAK TOPLAMI - BAKİYESİ
ABİDİN EKREN - BORÇ TOPLAMI - ALACAK TOPLAMI - BAKİYESİ
ve bu döküme ana sayfada kısa yol olacak şekilde bir buton eklemeniz mümkün müdür.

yada nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olun birlikte yapalım...

şimdiden saygılar çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eğer verilerinizi mevcut verilerin tasnifi şeklinde kullanıyorsanız kişilere ait ayrı ayrı sayfa açmanız gereksiz. (bunun için 3 sayfa yeterli)
Eğer verilerinizi önceki verilere devam edecek şekilde tasnifleyecekseniz yine kişilere ait ayrı ayrı sayfa oluşturmak mantıklı değil. (buna görede 4 sayfa yeterli)
Eki inceleyin size fikir verecektir.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim çok güzel olmuş. ama sayfa olarak ayırmamın sebebi ana ekrandaki butonları kullanmak içindi. ve kişilere mail atarken kolaylık sağlıyor...

sayfa olarak ayırmamın tek sebebi bu...
nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız yapmaya çalışayım. hemde öğrenmiş olurum.

Merhaba;
Galiba eklediğiniz uygulama sizin için daha uygun.
Mevcut uygulamanızdaki ThisWorkbook kodlarında onay işlemini ve MsgBox'ları sağlayan;
asi = MsgBox(ActiveSheet.Name & " Verilerini Aktarayım Mı_?", vbYesNo, "Onay")
If asi = vbNo Then Exit Sub
MsgBox ActiveSheet.Name & " Verilerini Aktardım", vbInformation, "Bitiş"
satırları remlerseniz onay işlemlerini kaldırmış olursunuz.
Ayrıca ana sayfa daki gri hücreler ve diğer sayfalarda C1,D1 hücrelerindeki formül isteğinizi karşılar.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

çok teşekkürler muygun hoca

Geri