bir excel şablonu hazırlamıştım dün bu siteden yardım eden üstad sayesinde işin büyük bir bölümünü tamamladım. fakat bir kaç eksik kaldı. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
1- dosyada her sayfaya girince veri güncellensin mi diyor. bunu ana ekrana tek bir buton koyarak yapmamız mümkün mü.
2- her kişiye ait ekstre dökümünde ben sayfanın altına ne eklersem ekleyeyim veri güncellensinmi dediğinde tekrar geri gidiyor. bu sebeple her sayfada veri güncelledikten sonra otomatik olarak bir alt satıra
-AÇIKLAMA YAZAN YERE TOPLAM
-BORÇ YAZAN YERE BORÇ KISMINDAKİ RAKAMLARIN TOPLAMI
-ALACAK YAZAN YERE ALACAK KISMINDAKİ RAKAMLARIN TOPLAMI
3- Her kişiye ait ekstredeki dökümlerin tek bir sayfada toplamlarını yapmanız mümkünmü
ÖRNEK: ZİYA BASMACI - BORÇ TOPLAMI - ALACAK TOPLAMI - BAKİYESİ
ABİDİN EKREN - BORÇ TOPLAMI - ALACAK TOPLAMI - BAKİYESİ
ve bu döküme ana sayfada kısa yol olacak şekilde bir buton eklemeniz mümkün müdür.
yada nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olun birlikte yapalım...
şimdiden saygılar çok teşekkür ederim.
1- dosyada her sayfaya girince veri güncellensin mi diyor. bunu ana ekrana tek bir buton koyarak yapmamız mümkün mü.
2- her kişiye ait ekstre dökümünde ben sayfanın altına ne eklersem ekleyeyim veri güncellensinmi dediğinde tekrar geri gidiyor. bu sebeple her sayfada veri güncelledikten sonra otomatik olarak bir alt satıra
-AÇIKLAMA YAZAN YERE TOPLAM
-BORÇ YAZAN YERE BORÇ KISMINDAKİ RAKAMLARIN TOPLAMI
-ALACAK YAZAN YERE ALACAK KISMINDAKİ RAKAMLARIN TOPLAMI
3- Her kişiye ait ekstredeki dökümlerin tek bir sayfada toplamlarını yapmanız mümkünmü
ÖRNEK: ZİYA BASMACI - BORÇ TOPLAMI - ALACAK TOPLAMI - BAKİYESİ
ABİDİN EKREN - BORÇ TOPLAMI - ALACAK TOPLAMI - BAKİYESİ
ve bu döküme ana sayfada kısa yol olacak şekilde bir buton eklemeniz mümkün müdür.
yada nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olun birlikte yapalım...
şimdiden saygılar çok teşekkür ederim.