Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Makrolarla oluşturulan excel tabanlı bir program kopyalanarak başka bir bilgisayarda çalıştırılırsa kodlar butondan silinir mi? Butonlarda kodlar kaybolmaması için nelere dikkat etmeliyiz?
Teşekkür ederim Ergün Bey
command butonuna yazdığım komutlarda bazen şöyle bir durum oluyor.
Çalışma kitabının örneğin 1 sayfasında command butonuna kod yazdım ve 2.sayfadan bir satırı seçip kopyala dedim ve kopyalama işlemini 3. Sayfaya yapmak istedim bunu command butonunda gerçekleştirmiyor ancak denetim düğmesine makro olarak atarsam yapıyor. Bu işlemi command butonuyla nasıl yaparız ve makro düğmesiyle yaptığımı comman butonu neden gerçekleştirmîyor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.