• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Butonla veriler aktarma

tristanfermat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365
Merhaba,
Daha önce konuyu paylasmistim ama asagilarda kaldigi icin tekrar paylasmak istedim.
sync4 import yazan sayfanin saginda (N hücresinden baslamak üzere) 3 tane metin kutusu ve 3 tane buton bulunmakta yanlarinda yazan kelimeler ve numaralar diger sayfalarda bulunan veriler ve satir numaralari. Yapmak istedigim sey mesela 1. buton icin metin kutusuna numaralardan birini yazip butona bastigimda keywords sayfasindan ona karsilik gelen B sütunundaki degeri kopyalayip sync4 import sayfasinda bos olan H sütununa yapistirmasi. Ayni sekilde 2. butonda google kategorie sayfasindan kopyalayip J sütununa yapistiracak. 3. butonun yanindaki metin kutusu artikel kategorie sayfasindaki B sütunundan arama yapacak örnegin metine yazdigim bir kelimeden 3 ayri ihtimal var ise bunlar siyah tabloda görünecek ve secip 3. butona tikladigimda i sütununa gelecek. Biraz karisik olmus olabilir yardimci olabilirseniz sevinirim
Tesekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,
sadece merak ettim dosya aciliyor mu? Gecen sefer yükledigim bir dosya acilmamisti. O yüzden cevap alamamistim.

Cok tesekkürler elinize saglik:)

Geri