Butona öncelik tanıma...

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
Ana sayfada bulunan butona bastığımızda açılan userformda tekrar butona bastığımızda frameler aktif hale geliyor.

Tüm işleri kontrol ettikten sonra çıktı (rapor) alma tuşuna bastığımızda önce çalışma saati dolan merkezleri ara tuşuna basınız uyarısı veriyor fakat tekrar tüm işleri kontrol ettikten sonra çıktı (rapor) alma tuşuna bastığımızda bu sefer değişim tarihi gelen merkezleri ara tuşuna basınız uyarısı vermesi gerekiyor...

Kısaca anlatmak istediğim buradaki her iki tuşa bastıktan sonra tüm işleri kontrol ettikten sonra çıktı (rapor) alma tuşu görevini yani üzerinde yazılı kodun çalışmasını istiyordum.her iki tuşa basmadan işlem yapmasın...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
birden fazla butona öncelik atama

selamlar...
Ana sayfada bulunan butona bastığımızda açılan userformda çıkan butona bastığımızda frameler aktif hale geliyor.

Tüm işleri kontrol ettikten sonra çıktı (rapor) alma tuşuna bastığımızda önce çalışma saati dolan merkezleri ara tuşuna basınız uyarısı veriyor fakat tekrar tüm işleri kontrol ettikten sonra çıktı (rapor) alma tuşuna bastığımızda bu sefer değişim tarihi gelen merkezleri ara tuşuna basınız uyarısı vermesi gerekiyor...

Kısaca anlatmak istediğim buradaki her iki tuşa bastıktan sonra tüm işleri kontrol ettikten sonra çıktı (rapor) alma tuşu görevini yani üzerinde yazılı kodun çalışmasını istiyordum.her iki tuşa basmadan işlem yapmasın...
bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürlerimi iletirim...

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Sanırım kendi dosyanıza uyarlıyabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
sayın korhan ayhan bey çok teşekkür ederim kaç gündür cevap beklemekteydim. ilgi, alaka ve yardımınız için tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
Sayın korhan ayhan bey çok teşekkür ederim ne zamandır bu konu ile ilgili cevap bekliyordum ilgi ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim