• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Butona Basilinca O HÜcreye Gİtsİn

Makro olarak ilk cevabım olacak umarım yanlış yazmıyorumdur.

Öncelikle userform da bir commad buton oluşturun,sonra command butonuna çift tıklayınca açılan pencereye aşağıdaki kodaları yazın.

Sub CommandButton1_Click()
Range("A8").Select
End Sub

Böyle adm adım anlattığım için kusura bakmayın benden daha iyi biliyor olabilirsiniz , ben yeni başladığım için ; aslında buraya yazarken kendim öğreniyorum ;)

Son düzenleme:
Mrb,
O hücreye gittiğinde "Başardım" yazsın ve bu buton inaktive olsun
Nasıl yapabiliriz. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Makro olarak ilk cevabım olacak umarım yanlış yazmıyorumdur.

Öncelikle userform da bir commad buton oluşturun,sonra command butonuna çift tıklayınca açılan pencereye aşağıdaki kodaları yazın.

Sub CommandButton1_Click()
Range("A8").Select
End Sub

Böyle adm adım anlattığım için kusura bakmayın benden daha iyi biliyor olabilirsiniz , ben yeni başladığım için ; aslında buraya yazarken kendim öğreniyorum ;)
Mrb.
Butona tıklandığında A8 hücresine "Başardım" ve buton inaktive olsun. O hücreden "Başardım" ibaresi silindiğinde tekrar Aktive olsun.
Yapabilirmiyiz?
Teşekkürler.

Hüseyin Bey çok Teşekkürler.Epey uğraşmıştım ancak aşağıdaki ifadeyi bilmediğimden başaramadım sanırım.Bu ifadenin açılımı nedir?

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)

Hüseyin Bey çok Teşekkürler.Epey uğraşmıştım ancak aşağıdaki ifadeyi bilmediğimden başaramadım sanırım.Bu ifadenin açılımı nedir?

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)

Sayfadaki hücrelerde değişiklik olduğunda kodları tetikler.

Çok Teşekkürler Hüseyin Bey; Bu tip kod başlıklarını toplu olarak bulabileceğim bir cevap varmı sitede acaba?

Teşekkürler Korhan Bey.

merhaba,
peki buton olmadan link olarak vermeye kalkarsak nasıl yapacağız acaba ?

çözüldü

Son düzenleme:
Geri