• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Buton yardımı ile veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
excel- 2003 Türkçe
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. BİRÇOK ÖRNEĞE BAKTIM AMA TEK BAŞIMA YAPAMADIM. EKTEKİ DOSYADA İMZASIZ SAYFASINDAKİ E25, E29 ve E28 hücrelerindeki verileri data sayfasına atmak istiyorum. Bir soraki kayıt diğer kayıttan sonda devam etmesi lazım. teşekürler kolay gelsin

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Sub aktar()
Dim sh As Worksheet, sat As Long
Set sh = Sheets("DATA")
Sheets("İMZASIZ").Select
sat = sh.Cells(65536, "B").End(xlUp).Row + 1
If sat >= 65533 Then
    MsgBox "DATA sayfasında satır doldu." & vbLf & "Kayıt girilmedi.", vbCritical, "UYARI"
    Exit Sub
End If
If Range("E25").Value = "" Then
    MsgBox "ADAYIN ADI VE SOYADI boş olamaz" & vbLf & "Kayıt girilmedi.", vbCritical, "UYARI"
    Range("E25").Select
    Exit Sub
End If
sh.Cells(sat, "B").Value = Range("E25").Value
sh.Cells(sat, "C").Value = Range("E28").Value
sh.Cells(sat, "D").Value = Range("E29").Value
MsgBox "Kayıt Başarı ile girildi." & vbLf & _
"evrengizlen@hotmail.com", vbOKOnly + vbInformation, "E V R E N"
End Sub

Ekli dosyalar

Maşallah evren hocam her trafa yetişiyorsunuz. Bir sorum olacak yukarıdaki kodda 27. satır dolu ise 28 e yazdırıyor. yirmiyediyi silersem hiçbir yere yazdırmıyor. bunu 27 değilde 6 satır yapmak istesem nasıl olacak. Yani altıncı satırdan başlaması için

Maşallah evren hocam her trafa yetişiyorsunuz. Bir sorum olacak yukarıdaki kodda 27. satır dolu ise 28 e yazdırıyor. yirmiyediyi silersem hiçbir yere yazdırmıyor. bunu 27 değilde 6 satır yapmak istesem nasıl olacak. Yani altıncı satırdan başlaması için
Bu kod B sütununda en son dolu hücreye 1 ekleyerek o satıra kayıt yapıyor.Sütun başlıklarını daha yukarıya tıklayarak ilk kaydın yapıldığı yeri gözlemleyiniz.:cool:

Tarihin AY / GÜN / YIL ŞEKLİNDE GÖZÜKMESİ

Data sayfasındaki formda textboxlara tarih ay/ gün/ yıl şeklinde geliyor. Excel sayfasında doğru olmasına rağmen form üzerine bu şekilde geliyor. bir türlü nedenini anlayamadım. Excel sayfasında elle değiştirmeme rağmen yine ay/ gün/ yıl şeklinde yansıyor.Fakat form üzerine gelen veriyi form üzerinde değiştirdiğim zaman düzeliyor. kolay gelsin. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri