• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

buton ve renk

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
merhaba,
gönderilenlere eklenen top numarası rapor sayfasının B ve F sütünlarındakı hücrelerde mevcut ise yada hangisinde mevut isebu butonu tıklattığımızda sarı olmasını istiyorum.

değerli arkadaşlarım hocalarım, bunu nasıl kodlayabiliriz. yardımlarınız için tşk ederim.
iyi çalışmalar dilerim

Ekli dosyalar

arkadaşlar parasıylada yapabilirsınız yeterki yapılsın şu herkeseten çok rica edıyorum :(

3 yıldır bu sitenin üyesiyim daha kimseden böyle bir teklif görmedim. Bu sitede kimse kimseden para istemez kardeşim kimsede kimseye böyle bir teklifte bulunmaz. Bilgisi olan arkadaşlar mutlaka size cevap verir sabredin biraz.

kım para istemedı.. kim dıyor bunu yok oyle birşey, para ısteyen arkadaşlarda var yaptıracaktım ama 400 tl istedi. normal bi ücret istemiş olsa hay hay baş tacı yaptırırdım. ayrıca zorda kaldığımdan boyle yazdım. yoksa yardım cı olan arkadaşlarımı yok değil yanı. burda çok öenmli konulşara ımza atıyor arkadaşlar. ama ordan bakınca bılmıyorum nıyeyse, konuyla ılgılenılmıyor. anlamadım gitti. gerçekten yardıma ihyiyacımız olduğundan heralde..

herkese iyi akşmlar dılerım

İlk mesajınızla son mesajınız arasında 1,5 saat geçmiş hemen cevap arıyorum diyorsunuz. bu sitede sadece siz yoksunuz bir çok arkadaş yardım istiyor bir çok arkadaşımızda yardım etmek için değerli zamanlarını bizler için harcıyor. ben excel hakkında ne öğrendiysem buradaki değerli hocalarımdan öğrendim ve hiç bir sorumda cevapsız kalmadı. benim sorduğum soruların yanında sizinki çok basit kalır ama kimseden para konusunda bir teklif almadım. siz bence biraz aceleci davranıyorsunuz. sabredin biraz sonuç sizin için hayırlı olacak inşallah.
hayırlı geceler.

Merhaba,
Öncelikle kızmayacağız.
Ben sana hak veriyorum, çünkü bende foruma ilk girdiğimde aynı tepkiyi göstermiştim.
Bu forumdaki uzmanlar ellerinden geldiğince gönüllü olarak sorulara cevap vermek için vakitlerini ayırıyorlar.
Makroyu pek bilmiyorum ;
Buna karşılık yapabildiğim top no ve gönderilenler aynı sayfada olursa "yenilenen değerler"koşullu biçimlendirme işlemi ile ihtiyacını görecek bir sonuç alabildim.
Yardımcı olmuş olmak ümidi ile
Selametle kalın.

Ekli dosyalar

Kusura bakmayın yanlış dosya göndermişim.
Yeni ek dosyaya bakın

Ekli dosyalar

merhaba kemal bey ilgi alakanıza göülden tşk ederım.
öncelikle sayfa makrolumudur. bana makrolu olması önemli çunku kodları çalışmama ekleyeceğim. ayrıca J sutununda herhangi bişey olmamalıdır. Gönderilenler sayfasına eklenecektir gönderilen top numarası. ayrıca rapor sayfasında b sutunuda renklenmelıydı.

gönülden tşk ederım.

saygıyla...

Cevabımda da belirttiğim gibi makroyu bilmiyorum uzman değilim, sadece kodları anlayıp kendime uyarlayabiliyorum.
Örnek dosyada makro yok.Koşullu biçimlendirme var.Gönderilenleri illaki başka bir sahifede olması gerekiyorsa orada bir şey yapamadım.
Fakat gönderilen top numaralarını aynı sahifede istediğin bir sütunda konuşlandırabilirsen "KOŞULLU BİÇİMLENDİRME ile ihtiyacını görebilirsin.
Buda olmaz diyorsan makroda uzmanlarımızın yardımını beklemekten başka bir çare yok.
Kızmamak kaydı ile :)

tşk ederım ılgı ve alakalınız için varını veren utanmamış derler. çok tşk ederım allah razı olsun. makro bilen arkadaşlarımız ilginirse daha memnun olacam.

herkese gönülden tşk ederım

saygıyla

Geri