Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excel sayfasına commandbutonlar yerleştirdim. bunların üntüne moese'nin sağ tuşu ile makro ata diye tıkladığımda makro atayamıyorum sebebi ne olabilirki
Kod görüntüle deyip açılan ekrandaki kodların arasına kendi kodlarınızı yazın. Makro ata seçeneği için commad. değil normal buton, düğme, şekil,vs..eklemeniz gerekir. Yada comad. tıklayın formül çubuğunda gözüken formülü silin ondan sonra makro ata deyin.
ömer hocam benim sorum neden sayfadaki butonun üzerinde farenin sağ tuşu çalımadığı. butonun üzerine tıkladığımda formül çubuğunda hiç bir şey gözükmüyor ve biçimlendirme araç çubuğu kilitleniyor
arkadaşım örnek dosya ekleyebilirsen yardımcı olmaya çalışırız görmeden ezbere yardım nasıl olabilir ( bu benim düşüncem ) siz dosya ekleyin bir bakalım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.