• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Buton Bozuldu başka yeri gösteriyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morphey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
vb
Merhaba elimdeki userformadaki düzenle butonu basınca kayıt yaptığım satırda bulunan BJ hücresinin içini gösteriyodu. Gene gösteriyor ama yukarıları gösteriyor en son veri girdiğim alanı göstermiyor

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()

Dim i As Integer
        For i = 1 To Range("BD65536").End(3).Row
            If Cells(i, "BD") <> "" Then
               Label1.Caption = Cells(i, "BJ")

End If
        Next i
    i = Empty
    End Sub

bu kod ile kayıt yaptığım satırın sonundaki BJ hücresini görüyodum şimdi yine gösteriyor BJ sütununu ama son kayıt değil de yukarılarda bir yerler. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

En son satırdaki veriyi görmek istiyorsanız, aşağıdaki satırı kullanabilirsiniz.
Kod:
Label1.Caption = Cells(Range("BD65536").End(3).Row, "BJ")

Hemen deniyorum hocam yoktum yeni geldim biraz geç oldu ama konu önemini hala çok koruyor ilginiz çok teşekkürler birazdan döncem inş.

Hamitcan Üstatım buton hiç bişi göstermiyor. Hani illa benim verdiğim koddaki gibi diğil ben userformdan veri girişi yapıp kaydediyorum akabinde göster diyince belirttiğim satırdaki hücreyi bir labelda göstersin istiyorum ancak olmuyor bir türlü .

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Hamit hocam;
sol üst köşedeki yeni kayıt ekleden sadece isim bölümünü doldurup kaydet dediğimiz zaman düzenlenecekler bölümü geliyor orda "BJ" sütundaki son veri duruma göre oto doluyor ve bu hücreyi gösteriyor daha doğrusu gösteremesi greekiyor ama bozuldu işte bi türlü olmuyor.

Bu arada ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 1.rar
    1.rar
    1.1 MB · Görüntüleme: 5
Cevap

bu kod ile kayıt yaptığım satırın sonundaki BJ hücresini görüyodum şimdi yine gösteriyor BJ sütununu ama son kayıt değil de yukarılarda bir yerler. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Sizin kodunuz BD sütununda 1. Satırdan başlayarak en sona kadar aşağıaya doğru giderek BD sütununda boş hücreyi arıyor. Boş Hücreyi bulunca BJ Sütunundaki veriyi getiriyor. Yani Sizin yukarılar dediğiniz bir yerde BD sütunuda boş olan bir hücre var. O yüzden o boş olan hücrenin yanındakini getiriyor olabilir

Hamit hocam;
sol üst köşedeki yeni kayıt ekleden sadece isim bölümünü doldurup kaydet dediğimiz zaman düzenlenecekler bölümü geliyor orda "BJ" sütundaki son veri duruma göre oto doluyor ve bu hücreyi gösteriyor daha doğrusu gösteremesi greekiyor ama bozuldu işte bi türlü olmuyor.

Bu arada ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Böyle deneyin.
Kod:
 Private Sub CommandButton1_Click()

Dim i As Integer
        For i = 1 To Range("Bj65536").End(3).Row
            If Cells(i, "BJ") <> "" Then
               Label1 = Cells(i, "BJ")
            End If
        Next i
    i = Empty
    End Sub

Hamitcan Üstadım ;

Özel ilginiz için gerçekten minnetarım. Rab'bimde sizin her işinizi halleder inşallah. Her şeyi gönlünüze göre versin.

Ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah hayır dualarımızla..
Tekrar teşekkürler.

Geri