Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Ekte verdiğim dosyada örneğe göre bulunduğumuz yılın/ayın verlerine göre textbox1 e toplamasını istiyorum bir türlü yapamadım yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
userform eklemiştim kaydetmeyi unutmuşum sanırım. Hocam Benim arıza kayıtlarını tuttuğum bir dosya var userform da analiz olarak bulunduğumuz ay ne kadar duruş almışız onu userformda göstermek istiyorum. User formda textbox da data sheet den bulunuduğumuz ayı aratıp (a sütununda) duruş süresi yazdığım c sütununu toplayıp textbox a getirmesi birde yıl için aynı şeyleri yapmam gerekiyo. yardım edebilirmisiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.