• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Boşluklu Alanda Filtreleme

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Merhaba arkadaşlar. Aralarında boşluk olan sütundaki veriler dolu olan verilere göre ilgili verileri filtrelemek mümkün mü ? Örnek dosya ekte.

Ekli dosyalar

Benim bildiğim kadarı ile autofiltre ve advancedfiltre ile mümkün görünmüyor.Bunun için özel kod yazmak lazım.Döngüye girmek lazım.Uygun kodlar yazılırsa istenmeyen sayfalar gizlenebilir.Veya süzülen veriler başka bir yere atılabilir.:cool:

Vallahi gönlümü okudunuz sayın Evren Gizlen. Hani diyorum üstatlardan biri uygun bir kod yazsa ne iyi olurdu !!!

Aslında bir de şu çözüm olabilir : Alan filtreleme. Örneğin A7:A13 arasını filtrele gibi.

Boşluklara da müşteri isimlerini yazıp renginide beyaz yapın, amaç çözümse bu işinizi görür kulağı tersten tutmaya gerek yok :)

Boşluklara da müşteri isimlerini yazıp renginide beyaz yapın, amaç çözümse bu işinizi görür kulağı tersten tutmaya gerek yok :)
Sayın F1'in çözümünü yabana atmayın.:D

Sayın Evren Gizlen iltifatınız için çok teşekkür ederim. Gerçeği söylemek gerekirse ben acemice de olsa bir çözüm buldum. Tabii ki beyin fırtınası güzel bir şey. Alternatif çözümler olması farklı kullanıcıların işine yarayabilir.

Geri