• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

bordro

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
merhaba ;

öncelikle yanlış yerden konu açmış olabilirim kusura bakmayın benim siz üstatlardan isteğim eklemiş olduğum excel çalışmasında 2 sayfa mevcut 1 sayfa puantaj 2 sayfa bordro bölümü puantajdan otomatik olarak girilen isimlerin eğer çalışma günü var ise yani değer var ise bordro kısmına gelmesini ve otomatik hesaplamaların yapılmasını değer 0 ise gelmemesini ve bordroda dönem kısmı değişince ilgili döneme göre getirmesini rica ediyorum

Ekli dosyalar

Sayın EBUCENDEL;

Nacizane yardım etmeye çalıştım. Umarım işinize yarar bir çalışma olmuştur.Dosyanız ektedir.

* Dosyada puantaj sayfasında günlük daha sistematik takip edebilmeniz açısından harflendirme yapılarak personelin devam durumunu girebilirsiniz.

*Bordro sayfasında personel adları ve dönem kısımı veri listesi şeklinde yapıldı.

*Bordro sayfasında dönem değiştiği takdirde verileriniz o döneme ait olarak gelecektir.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Sayın ;baykan_m
öncelikle ilgi ve alakanız için çok tşk ederim ellerinize sağlık allah razı olsun
sizden bir ricam daha olucak isimleri de puantaj kısmında eğer hareket varsa bordroya taşınmasını sağlayabilirmiyiz

Yani, dönem seçildiğinde o döneme ait puantajdaki tüm günü olan isimlerin bordroya gelmesini mi istiyorsunuz?

Evet üstat sana zahmet vericem hakkını helal et

Geri