- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 (Türkçe)
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba
Yapılabilir bir bordro
Ama;
Ne neyle çarpılacak?
Oranlar nedir?
Bunlar ile ilgili açıklama dosyanızda bulunmamakta.
Siz konuya hakim olduğunuz için bu açıklama yeterli görüyorsunuz.D6 X AF17 21 E KADAR ÇARPILACAK ;
D6 X AG 17 DEN 21 E KADAR ÇARPILACAK
D6 X AH 17 DEN 21 E KADAR ÇARPILACAK.
D6 X AI 17 DEN 21 E KADAR ÇARPILACAK
=E6&","&H6
Güzel olmuş elinize sağlık.. Biraz da revize edilebilirmi. Aşağıya doğru başka ünvan eklediğimde nasıl olacak.İstanbulcahan Bordronun birleştirme bölümlerini neden kullanmak istediğinizi anlamadım ama ufak çaplı düzeltmeler yaptım incelermisiniz? Bazı birleştirilmiş hücreleri kaldırdım işinizi görürmü bilmem.Belki bir fikir verebilir.
Not: Seans ücretleri bölümünü silmemeniz gerekiyor.
Eline sağlık. Burada ünvan ve seans seçince BRÜT TUTAR,gELİR VERGİSİ,DAMGA VERGİSİ,ELE GEÇENistanbulcahan bordroyu ekliyorum umarım işinize yarar
Mükemmele yakın oldu, üstad eline sağlık.İnşallah istediğiniz gibi olmuştur.Dosya Ekte.
Doğrudur biraz karışıktır.İnceledim ama sayfalar birbirine çok bağlı; daha sade hale getirebilirdiniz.Bazı gereksiz bilgiler var gibi geldi bana.Örn=Puantajda net tutarın bulunması,Görev sayfasında Net sütununun bulunması gibi..Buna Üstatların bakması lazım.
Bu arada bir şeyde ben öğrenmiş olayım üstadlardan.
Puantaj sayfasındaki düşeyara formulünün önündeki =_xlfn.IFERROR ile ilk defa karşılaştım. Bu nedir? Ne anlama geliyor.
=_xlfn.IFERROR(DÜŞEYARA(A4;GÖREV!$A$2:$B$101;2;0);"")
Sağolasın.Üstad. Ekte dosyada(bordrorevize.xls) tam ihtiyaçlarımı bordro konusunda (EK-1, EK-2)merhabalar şayet nasıl bir bordro istediğinizi ve neler olmasını istediğinizi belirtirseniz daha bilerek yard. olabilirim
Çok sağolasın, emeğine sağlık. Fevkalade.açıklamış olduğunuz şekilde yapılan bordronuz ektedir. iyi günlerde kullanmanız dileklerimle