• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bold olan kelimeleri parantez içine almak

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Akli dosyada, A sutununda bulunan bold kelimelirin parantez içine almak istiyorum. Yardımcı olabilecek Uzman arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

birazcık parantezler sola veya sağa eksik geliyor ama bir bak bu dosyaya.

dosya 17. nolu mesajda

Sn. halit3 hocam yoğun bir emek sarf etmişsiniz, çok çok teşekkür ederim. Uzayan satırlarda almadıkları da oluyor ancak gözden geçirip manuel almaktan başka çare yok gibi. Yinede büyük bir bölümünü halletmiş oldu. İlginize tekrar teşekkürler. Saygılar.

Ekli dosyalar

Sn. halit3 hocam yoğun bir emek sarf etmişsiniz, çok çok teşekkür ederim. Uzayan satırlarda almadıkları da oluyor ancak gözden geçirip manuel almaktan başka çare yok gibi. Yinede büyük bir bölümünü halletmiş oldu. İlginize tekrar teşekkürler. Saygılar.

bu dosyada kalın harflerin başlangıç ve bitiş sayı karekterlerini veriyor bundan sonra bir parentez kalıyor onuda birazcık düşünmek lazım.

dosya 17. nolu mesajda

parantezler tamam

dosya 17. nolu mesajda

Sn. halit3 hocam manüel olarak düzeltme yaptığım sırada son bir kez daha gözatayım dedim, birden sevindirik oldum, güzel olmuşa benziyor, ancak aşağıya doğru baktığımda parantez içine girmesi gereken ilk harflerin dışarıda kaldığını gördem, örnek dosya ektedir. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Ekli dosyalar

kısmen bold işide tamam bazı küçük pürüzler çıkıyor dosyayı kontrol et

dosya 17. nolu mesajda

Bu konuda bir örnek de ben ekliyorum.
Döngüler biraz fazla ama net sonuç veriyor.
Sayın Halit Bey'e Saygılar.

Ekli dosyalar

Tahsin Bey, hayırdır?
Almanca mı öğreniyorsunuz?

İlkokul ve orta okulu Almanya'da okudum.
Türkiye' ye dönüp Lise 1 den okul hayatına başladığımda dil konusunda zorlanmıştım.
O zamanlar Almanca düşünüp, içimden Türkçe'ye çevirip konuşuyordum.

Dosyadaki koda bakayım diye açınca içeriği gördüm, ilginç geldi.

Teşekkürler sayın meslan:

sayın meslan'in kodu çoklu ortamda hücrenin sonlarında eksiklikler veriyor bazen

dosyayı yeniden ekliyorum nerdeyse tamamen tam sonucu veriyor.

dosya 17. nolu mesajda

Sn. halit3 hocam 8 nolu mesajınızda parantez olayında son noktayı koymuşsunuz, bu kodlarınız mükemmel çalışıyor, bu ilgi ve alakanıza, sabırla çözüme gitme konusunda gösterdiğiniz çabadan dolayı size çok çok teşekkür ediyorum.
Sn. meslan Bey'in kodları da çük güzel çalışıyor, kendisine çok çok teşekkür ediyorum, çoklu datada henüz deneme fırsatım olmadı, bir aksilik olursa buradan yazarım.
Sn. Hüseyin Hocam, Almanca falan öğrendiğim yok, keşke olsaydı, sözlük yazmak isteyen bir Almanca hocama tek tek parantez içerisine aldığını görünce yardımcı olayım dedim beceremedim, ancak siz değerli hocalarımızın sayesinde bu konuyu da halletmiş olduk. Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.

bu sefer çoklu ortamda tam sonucu veriyor kontrol edermisiniz.

kodu yazan olarak bir açıklama yapayım bir satırda ki hücrede kalın yazıların toplamı uzunluğu 255 karekterden fazla olmaması gerekiyor yoksa hata verir gerçi en uzun kelime 122 civarında buna dikkat etmelisiniz.

dosya 17. nolu mesajda

Halit Hocam sizide çok yorduk, 13.mesajınızdaki çalışmanızda ilk parantez içerisine alınma olayında ilk harflerin kaybolduğu görülüyor, bu kısma bir göz atabilirseniz sevinirim.

benmi yanlış görüyorum bilmiyorum bendeki dosyada bunlar tam olarak görüküyor aktarılmış halini ekliyorum.

dosya 17. nolu mesajda

15 nolu mesajdaki dosyayı yeniden düzenledim söylediğiniz doğruymuş

dosyanın son hali

Ekli dosyalar

Halit hocam, ben indirdikten sonra kodu çalıştırdığımda yine aynı şeyler oluyor, çalıştırdıktan sonraki görünümünü ekliyorum.

Ekli dosyalar

Kusura bakmayın hocam ben 18 nolu mesajımı gönderdiğimde 17.mesajınızı görmemiştim, evet bu kez mükemmel oldu, sizlere çok zahmet verdim, hakkınızı helal edin, elinize yüreğinize sağlık, çok teşekkür ediyorum Saygılar. Tahsin ANARAT

bu dosya baya uğraştırdı beni istediğiniz gibi oldu inşallah.

iyi çalışmalar

Geri