• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bodro proğramındaki yoğun formüller

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2019,Türkçe
Merhaba ben kendi çapımda vede yer yer siz değerli üstadlardan yardım alarak bir bodro proğramı yapmıştım. Fakat bu ay BES kesintisi diye bir kesinti yapılmaya başlanacak kullandığım proğramda çok yoğun formüllerden dolayı bazen ipin ucunu kaçırabiliyorum. Sizden rica ekteki dosyada da bahsettiğim üzre bana konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Altın üye olmadığım için dosyanızı göremiyorum. Dosya.tc üzerine yükleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Altın üye olmadığım için dosyanızı göremiyorum. Dosya.tc üzerine yükleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Dosya.tc yükleme nasıl yapılıyor bilmiyorum üstad tarif edebilme imkanınız var ise hemen yaparım

istediklerinizi olabilmesi için NETSİS programını güncellemelisiniz. Sigorta , muhtasar gibi BES kesintisi de NETSİS bordrosunda görülmeli. Net ücretten düşmeli. Bordro programına avansı da işlerseniz net ücretten düşer. Ama avanslarında bankaya yatırılması gerek. Eğer yaptığınız gibi avansları elden verip net maaştan düşerek bankaya yatırdığınızda maaşın bankaya eksik yatması söz konusu.

istediklerinizi olabilmesi için NETSİS programını güncellemelisiniz. Sigorta , muhtasar gibi BES kesintisi de NETSİS bordrosunda görülmeli. Net ücretten düşmeli. Bordro programına avansı da işlerseniz net ücretten düşer. Ama avanslarında bankaya yatırılması gerek. Eğer yaptığınız gibi avansları elden verip net maaştan düşerek bankaya yatırdığınızda maaşın bankaya eksik yatması söz konusu.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. NETSİS İK güncel aslında sizinde dediğiniz gibi bütün personel hareketlerini NETSİS de yapıyorum. Ancak sorun şu bizde mesai de çok fazla oluyor Personel Takip Proğramımız NETSİS ile uyumlu değil bundan ötürü ve puantajları NETSİS e el ile giriyorum işte bunun için bu göndermiş olduğum excel bana çok yardımcı oluyor.

Çok teşekkür ederim. Altın üye olmak için maaşı bekliyorum :) Dosya üzerinde çalışacağım arkadaşım. Umarım yardımcı olabilirim.

Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Geri