• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

birleştirilmiş hücreye veri alma

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
kayıt listesinde olan işlemleri birleştirilmiş olduğu için ELMA sayfasına K8,L8,M8, sütununa alıyor kayıt sayfasında diğer verileri almıyor yani k9,L9,M9 sütununa aktarmıyor

N8-9-10-11-12-13 sütununda hiç işlem yok
SARI-1-1 deki verileri sırası ile almak için ne yapmalyım

Ekli dosyalar

kayıt listesinde olan işlemleri birleştirilmiş olduğu için ELMA sayfasına K8,L8,M8, sütununa alıyor kayıt sayfasında diğer verileri almıyor yani k9,L9,M9 sütununa aktarmıyor

N8-9-10-11-12-13 sütununda hiç işlem yok
SARI-1-1 deki verileri sırası ile almak için ne yapmalyım

formülü B5 den başlatmıssın tümünde B4 e değiştir
İkinci olarak birleştirilmiş hücreler yanlışlık var şöyleki SARI-2-2 hem 1 nolu hemde 2 nolu depoda var

Ekli dosyalar

süleyman hocam yardımınız için teşekkür ederim ama yaptığınız dosya işime yaramadı, sıralama yaptıramadığım için yardım beklemiştim şimdi formatı ve şekli değiştirip tekrar yükledim. Burda amaç sınıf-1-a da gördüğü bilgileri aktarması olacak, kayıttaki bilgileri aynen sınıflara aktarması gerekiyor yalnızca ilk sıradaki bilgileri alıp diğerlerini almadığı için sorun

Ekli dosyalar

süleyman hocam yardımınız için teşekkür ederim ama yaptığınız dosya işime yaramadı, sıralama yaptıramadığım için yardım beklemiştim şimdi formatı ve şekli değiştirip tekrar yükledim. Burda amaç sınıf-1-a da gördüğü bilgileri aktarması olacak, kayıttaki bilgileri aynen sınıflara aktarması gerekiyor yalnızca ilk sıradaki bilgileri alıp diğerlerini almadığı için sorun

Haklısın ben size sadece yapılan hatayı söylemiştim verileri almak istiyorsan indis ile yapabilirsin 1.sınıf kelebekler ve yumurcaklar gibi diğerlerinide aynı şekilde3 düzenle ,Düşeyarada alamassınız indis kullanmanız lazım kolay gelsin (Dosya Ekte)

Ekli dosyalar

süleyman hocam inanki nekadar teşekkür etsem azdır.excelde yapılmayacak olay yoktur yeterki yolunu yordamını bilmelisin, sizlerin sayesinde öğrenmeye çalışıyoruz, çok sagolun

süleyman hocam inanki nekadar teşekkür etsem azdır.excelde yapılmayacak olay yoktur yeterki yolunu yordamını bilmelisin, sizlerin sayesinde öğrenmeye çalışıyoruz, çok sagolun

Bende teşekkür ederim, kolay gelsin.

Geri