• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

birleştirilmiş hücreler otomatik filtre hatası lütfen yardım

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar merhaba ekledigim tabloda otomatik filtre uygulama yapıyorum. ve il olarak tercih ettigimde sadece o ilin karşısındaki satır geliyor. ben o ilin bulundugu tüm satırları getirmesiniz istiyorum.

örnek vermek gerekirse .

sıra numarası 1 olan listede ben manisayı seçtigim zaman 1 sıra numarası ile gruplanmış olan hücrelerin hepsi gelmiyor sadece manısa yazan satırlar geliyor.

herhangi bir ili seçtigimde sıra numarası ile gruplanmış hüclerin hepsini nasıl görebilirim.

yardım edebilecek arkadaşlar acil yardımbekliyorum.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar merhaba ekledigim tabloda otomatik filtre uygulama yapıyorum. ve il olarak tercih ettigimde sadece o ilin karşısındaki satır geliyor. ben o ilin bulundugu tüm satırları getirmesiniz istiyorum.

örnek vermek gerekirse .

sıra numarası 1 olan listede ben manisayı seçtigim zaman 1 sıra numarası ile gruplanmış olan hücrelerin hepsi gelmiyor sadece manısa yazan satırlar geliyor.

herhangi bir ili seçtigimde sıra numarası ile gruplanmış hüclerin hepsini nasıl görebilirim.

yardım edebilecek arkadaşlar acil yardımbekliyorum.

Sayın karahell,
Süzmeyi nerede yapıyorsunuz belli değil. Ne istediğiz belli değil. İli neredem seçiyorsunuz belli değil. Üstelik Kodlarınız da şifreli.
Birleştirilmiş hücreden ziyade, sizin süzdüğünüz il hangi satırda ise tabiki o satırın bilgisi gelecek. Excel senin ilin sağındaki solundaki bilgiyi getirmesini gerektiğini nereden bilecek?
Ancak bunu makrolar ile yapabilir ve siz de kod mantığına göre bir mantık oluşturmalısınız

Geri