• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birleştirilmiş hücredeki verinin koyu olması

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Merhaba Arkadaşlar.
Foruma yeni katılıyorum.
Öncelikle bilgi paylaşımında bulunan çok değerli hocalarıma ve diğer katkı yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. Excelde Birleştir formülünü kullandığım zaman girdiğim verilerin birleştirilen hücrede koyu ya da renkli olarak yer almasını istiyorum. Bunu nasıl yapmalıyım.Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Sn özdil.

Kasdettiğiniz formülle birleştirilen verilerin belirli bir bölümünün biçimlendirilmesi ise bunu maalesef yapamazsınız. Bu durumda VBAyı kullanmak gerekir. Kesin çözüm için bir örnek dosya eklemenizi öneririm.

Birleştirilen hücrede verinin koyu olması

Sayın Leven Menteşoğlu;
Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim.
Basit bir dosyayı ekte gönderiyorum. Tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.

Ekli dosyalar

Konu hakkında bilgisi olan değeli hocalarımın yardımını bekliyorum.Saygılar.

Dosyanızdan anladığım kadarıyla siz birleştirilmiş metnin tamamının koyu olmasını istiyorsunuz. bu durumda yapacağınız sadece ilgili hücredeki metni koyu olacak şekilde biçimlendirmektir.

Ekli dosyalar

Sayın Hocam tamamını değil sadece metin içinde B1 hücresinden yazdığım verinin koyu ya da renkli veya altı çizili şekilde yer almasını istiyorum saygılarımla.

Sayın Levent Menteşoğlu;
Çok teşekkür ederim aradığım buydu. Bunu nasıl yaptığınızı izah ederseniz memnun olurum saygılarımla.

Geri