Merhabalar
Bir çalışma sayfam var. her seferinde bir yerden Txt dosya veri aktarıyorum
A1,B1,C1,D1,E1 hücrelerinde standart başlıklarım oluyor
Sırano,ID,Ad... gibi
Bu kısım standart olduğundan aşağıdaki kod ile buradaki hücreleri renklendirip fontları bold yapabiliyorum
Şimdi çektiğim verilerin satır sayısı her zaman değişebiliyor.
bazen 10 satır bazen 20 satır gibi farklı satır sayısında veriler gelebiliyor txt den.
ben A sütununu ne kadar veri gelmişse o verilerin olduğu kısmı fontunu bold yapmak istiyorum
yani 10 satır veri gelmişse A2 den itibaren A11 e kadar fontunun bold olmasını. 20 satır gelmişse A2 den A21 e kadar fontunun bold olmasını istiyorum
Birde A dan E ye kadar her sütunda bilgilerim olduğu için çekilen veri satırı kadar A dan E ye kadar normal standar çerçeve olmasını istiyorum.
Aşağıdaki önizlemede göründüğü bir format yakalamak amacım
bilgi ve yardımlarınızı rica ederim

Bir çalışma sayfam var. her seferinde bir yerden Txt dosya veri aktarıyorum
A1,B1,C1,D1,E1 hücrelerinde standart başlıklarım oluyor
Sırano,ID,Ad... gibi
Bu kısım standart olduğundan aşağıdaki kod ile buradaki hücreleri renklendirip fontları bold yapabiliyorum
Kod:
Range("A1:E1").Interior.ColorIndex = 15
Range("A1:E1").Font.Bold = True
Şimdi çektiğim verilerin satır sayısı her zaman değişebiliyor.
bazen 10 satır bazen 20 satır gibi farklı satır sayısında veriler gelebiliyor txt den.
ben A sütununu ne kadar veri gelmişse o verilerin olduğu kısmı fontunu bold yapmak istiyorum
yani 10 satır veri gelmişse A2 den itibaren A11 e kadar fontunun bold olmasını. 20 satır gelmişse A2 den A21 e kadar fontunun bold olmasını istiyorum
Birde A dan E ye kadar her sütunda bilgilerim olduğu için çekilen veri satırı kadar A dan E ye kadar normal standar çerçeve olmasını istiyorum.
Aşağıdaki önizlemede göründüğü bir format yakalamak amacım
bilgi ve yardımlarınızı rica ederim