• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birden fazla koşula göre veri alma yardımı

Believing

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office Pro 2019 TR 32 Bit
Windows Pro 10 TR 64 Bit
Sayın Uzman Arkadaşlar,

Sitedeki örnekleri inceledim ama bir sonuca ulaşamadım. Birden fazla koşula göre diğer sayfadan veri alarak listeleme yapılmak isteniyor. Detaylı anlatım ekteki örnek çalışmada olup, siz uzman arkadaşların çok değerli yardımlarını rica ediyorum.
Saygılarımla.
Ömer Ali ÜZÜMCÜ

Ekli dosyalar

Sayın muygun,

Öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi ve yardım için teşekkür ederim. Yardımınızda anlaşıldığı kadarıyla konuyu eksik anlatmışım, bunun için sizden özür dilerim. Burada günlük olarak hangi kortta hangi saatte hangi takımların rezervasyonlarının bulunduğunun listesi alınmak isteniyor. Buna göre;
1) GROUP FILAMINGO'nun rezervasyonunu örnek olarak inceleyelim.
2) GROUP FILAMINGO 29.10.2016 ile 01.11.2016 tarihleri arası 1.Courts_Carpet isimli kortu kullanacaktır.
3) GROUP FILAMINGO için giriş ve çıkış tarihleri arasındada liste alınabilmelidir. 29, 30, 31 tarihli günlere ait liste alınabilmelidir.
4) Tüm rezervasyonlarda çıkış (Finish) tarihi kortları kullanmayacakları için son gün listelere yansımamalıdır.

Saygılarımla,
Ömer Ali ÜZÜMCÜ

Ömer bey;
Sorunu çözebilmek için anlamam gerekiyor. (Örneğiniz ve anlatımınız benim referans noktam)
Örneğinizde bir güne ait saat dilimleri var. (burda ikinci yada üçüncü gün yok.)
Ayrıca dosyanızda "günlük programlar ayrı ayrı alınarak" ifadesi var. 2. yada 3. gün yok!
Yani istenileni tam anlamış değilim.
Bu nedenle her ihtimali kapsayacak bir uygulama yaptım.
Tablodaki tek fark yada eksiklik saatleri sayı formatında raporladım.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri