• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birden fazla kapalı dosyaya userformdan bilgi gönderme...yardım

Excel Vers. ve Dili
xp
Merhaba Arkadaşlar...
Kapalı dosyaya veri göndermek istiyorum klasörün içindeki menü exceline girilen bilgileri birden fazla excele göndermek istiyorum word dosyasına istediğim uyarıları filan yazdım iyi anlatabilmek için tüm ayrıntıları ile aktardım yardımcı olursanız sevinirim... dyslar sadece efsu banka klaösrünün içinde çalışacak başka bir yere kopyalayıp veya yer değiştirilmeyecek ister masa üstüne ister başka bir yere klasörü kopyaladığımda çalışmasını istiyorum örneğe baktığınızda daha iyi anlayacaksınız... Konu ile ilgili ado uygulamalarının bir çoğunu gezdim ama bir sonuca varamadım...Şimdiden teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Arkadaşlar çok şey istediğimi biliyorum... Ama bu program çok lazım bana... yazdığım ayrıntıların bir çoğu yaparım... takıldığım yerler birden fazla kapalı dosyaya veri gönderme ve listboxta bunları göstermek... giriş logları ile ilgili bölüm yardımcı olun lütfen ekte zaten tüm eksiklerimi yazmıştım... bu 2 tema ile ilgili bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım edin...

Arkadaşlar bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek yol iz gösterebilecek biri varmı ? ...

Menü Dosyanız açılmıyor.

Son düzenleme:
Sayın Vimpir

Excel Vers. hangisini kullanıyorsunuz ?

:dusun:

Sayın Vimpir

Dosyanız ektedir.

Kullanıcılar için
Kullanıcı adı : Efsu ( tanımlı olan )
Şifre : 123

Yönetici için
Kullanıcı adı : admin ( tanımlı olan )
Şifre : admin

Ekli dosyalar

• EFSU.zip
    EFSU.zip
    227.2 KB · Görüntüleme: 80
Sayın kuman ilk önce elinize sağlık çok güzel olmuş...
yanlız bir 2 sorunum olucak programla ilgili
tutarların tl bazında girilmesi lazım... poliçe durumuna k ile başlıyanlarda komisyon acn devir gibi... deperleri 0 yapıyoruz ama değiştirelebiliyor pasif duruma alıp değiştirilmesini engelleyebilsek nasıl...yüzde hesaplaması yapmıyor. net prim / komisyon sonuç yüzde olarak yüzde kazanç bölümüne yazılması lazım. bir de kayıt yaptığımızda çıkış yaptığımızda tekrar giriyorum hata veriyor...dış tablo, beklenen biçimde değil diye hata veriyor... birde müşteri yeni kayıtı güzel olmuş ama kullanıcağım yerde çok fazla müşterimiz olduğu için önlemini alamayız manuel olarak müşteri girsek her seferinde isim soy isim tc cep girilsin kayıt oluşturma olayı olmasa daha iyi olacak... birde poliçe kayıtta kaydete basıldığında hatırlatma ekranına gidiyor poliçe kayıta bilgiler girilince direk kaydet ise daha iyi olacak... hatırlatma ekranına biz farklı poliçeleri giriyoruz çünkü bizdeki poliçeleri hatırlatma olarak almıyoruz... grafik ekranına hiç gerek yok onu aktarılan yerden yapabiliriz... poliçeyi bul ve değiştir olayınıza bayıldım büyük kolaylık teşekkür ederim...bu sorunlar giderildiğinde tabiri caizse tam hayal ettiğim program olacak... şimdiden tekrar tekrar teşekkür ederim elinize sağlık...

:dusun:

Sayın Vimpir

Dosyanız ektedir.

Kullanıcılar için
Kullanıcı adı : Efsu ( tanımlı olan )
Şifre : 123

Yönetici için
Kullanıcı adı : admin ( tanımlı olan )
Şifre : admin

ben dediğiniz gibi efsu klasörü olarak kopyaladım ilk veririyi kaydederken sorun yok kapatınca tekrar acamıyorum...yine aynı hata dış tablo beklenen biçimde değil...
bgln.Open "Provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & _
ThisWorkbook.Path & "\DATA\MUSTERİKAYIT.xls;extended properties=""excel 8.0;hdr=yes"""

Geri