• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birden farklı konumda olan hücreleri alt alta

Excel Vers. ve Dili
2014
Merhaba,
Herkese iyi geceler, aşağıdaki gibi bir excel sayfam var. ben bu hücreleri alt alta tek bir sıra halinde yazdırmak istiyorum.
ydiJThwdRsK4DqHL1bVHLA.png

çıtır selam
öncelikle çok kral adamsın ondan bahsedeyim. hiç bir çıkar olamdan yardım ediyorsun herkese :):dua2:

2.cisi tüm veriler alt alta o

vLMlrKIqTGygkFQtUxZ1Tw.png

çıtır selam
öncelikle çok kral adamsın ondan bahsedeyim. hiç bir çıkar olamdan yardım ediyorsun herkese :):dua2:

2.cisi tüm veriler alt alta o

Estağfurullah o kadar övgüyü hak edeçek bir iş yapmıyor. Bilgilerimiz bu forumda kalıyor ve aynı sorunu yaşayan tekrar burdan bulabilir. Bu benim için önemli.İnsanların çözümsüzlük yaşamasına gönlüm razı değil.
Sizin kadir şinaslığınız övgüye değer, dönüşünüz ve kadir şinaslığınız için teşekkür ederim.

Estağfurullah o kadar övgüyü hak edeçek bir iş yapmıyor. Bilgilerimiz bu forumda kalıyor ve aynı sorunu yaşayan tekrar burdan bulabilir. Bu benim için önemli.İnsanların çözümsüzlük yaşamasına gönlüm razı değil.
Sizin kadir şinaslığınız övgüye değer, dönüşünüz ve kadir şinaslığınız için teşekkür ederim.

Rica ederim :)

Tam anlamıyla tüm satırları tekilleştirmek değilde exceldeki tüm hücreleri alşt alta yazdırmak istiyorum yukarıda örneğini paylaştım. varmıdır bir yolu acaa

Geri