- Excel Vers. ve Dili
-
excel 2003 - Türkçe
excel 2007 - Türkçe
excel 2010 - Türkçe
Merhabalar,
Görev yaptığım kurumda yaklaşık 500 personel görev yapmaktadır.
Bu personellere envanter yaptım.
Senelik izin, idari izin, vardiya izni, rapor, refakat izni vb. şeklinde izinlerini envantere giriyorum.
Her çalışma sayfası bir ayı gösteriyor.
Toplam oniki ay olarak 12 sayfa kullanıyorum.
Sorunum ise şöyle;
Mesela;
Ahmet GELDİ isimli personel, ocak ayında bir gün idari izin, 3 gün rapor kullanmış, ocak ayında toplam 4 gün işe gelmemiş,
Yine Ahmet GELDİ, mart ayında 5 gün izin bir gün idari izin olmak üzere toplam 6 gün işe gelmemiş.
Yine Ahmet GELDİ, temmuz ayında 10 gün senelik izin 4 gün rapor olmak üzere 14 gün işe gelmemiş.
Ahmet GELDİ isimli personel toplam 2017 yılı içinde 20 gün işe gelmemiş.
Yıl sonunda envantere baktığımda bu personelin 20 gün işe gelmediğini açılan sayfalardan (her ay adına açılan toplam 12 sayfa-sekme) toplayarak başka bir sayfaya atacak bir formül bir türlü yapamadım.
Ayrıca hemen hemen her ay yeni personel geliyor veya gidiyor listeye ekliyorum veya siliyorum bu nedenle de sabit formül uygulayamadım.
Daha doğrusu hiçbir şey yapamadım.
Şimdiye kadar buradan çok yardım ve destek alarak lazım olan excel çalışmaları yaptım ve kullanıyorum.
Bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Görev yaptığım kurumda yaklaşık 500 personel görev yapmaktadır.
Bu personellere envanter yaptım.
Senelik izin, idari izin, vardiya izni, rapor, refakat izni vb. şeklinde izinlerini envantere giriyorum.
Her çalışma sayfası bir ayı gösteriyor.
Toplam oniki ay olarak 12 sayfa kullanıyorum.
Sorunum ise şöyle;
Mesela;
Ahmet GELDİ isimli personel, ocak ayında bir gün idari izin, 3 gün rapor kullanmış, ocak ayında toplam 4 gün işe gelmemiş,
Yine Ahmet GELDİ, mart ayında 5 gün izin bir gün idari izin olmak üzere toplam 6 gün işe gelmemiş.
Yine Ahmet GELDİ, temmuz ayında 10 gün senelik izin 4 gün rapor olmak üzere 14 gün işe gelmemiş.
Ahmet GELDİ isimli personel toplam 2017 yılı içinde 20 gün işe gelmemiş.
Yıl sonunda envantere baktığımda bu personelin 20 gün işe gelmediğini açılan sayfalardan (her ay adına açılan toplam 12 sayfa-sekme) toplayarak başka bir sayfaya atacak bir formül bir türlü yapamadım.
Ayrıca hemen hemen her ay yeni personel geliyor veya gidiyor listeye ekliyorum veya siliyorum bu nedenle de sabit formül uygulayamadım.
Daha doğrusu hiçbir şey yapamadım.
Şimdiye kadar buradan çok yardım ve destek alarak lazım olan excel çalışmaları yaptım ve kullanıyorum.
Bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme: