• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Birden cok degeri tek hücreye cekmek

Excel Vers. ve Dili
exel 2007
Iyi günler .

Ekte kücük bir örnek yolladim, yapmak isteyipte yapamadigim sey siparis listesinde her ürüne ait birden cok siparis var ben ikinci sayfada her ürüne ait olan siparis numaralarini tek hücrede toplamak istiyorum. bunu düsey ara gibi bir formülle yapabilirmiyiz acaba ?

Ekli dosyalar

S.a.
Gördüğüm kadarıyla farklı sipariş numaraları aynı ürün cinsine karşılık gelebiliyor.Bu durumda ürün adına göre aratmak doğru sonucu verecektir.Genel sayfası c sütununa

Kod:
=ETOPLA('siparis '!B:B;genel!A2;'siparis '!C:C)
formülünü kopyalayın.İşinizi görecektir umarım.

bu formül toplam siparis sayisini verecektir, fakat benim istedigim siparis numaralarini (not: istedigim sonucu kirmizi yazdim) tek hücreye aralarina - koyarak yazmasi
tesekkürler

Merhaba,
aşağıdaki formülü I2:O2 arasındaki hücrelere yazın sonrada =BİRLEŞTİR(I2;"-";J2;"-";K2;"-";L2;"-";M2;"-";N2;"-";O2) formülünü b2 hücresine yazın.

Kod:
{=EĞER(SÜTUNSAY($A2:A$3)>EĞERSAY('siparis '!$B$2:$B$15000;$A2);"";İNDİS('siparis '!$A$2:$A$15000;KÜÇÜK(EĞER('siparis '!$B$2:$B$15000=$A2;SATIR('siparis '!$B$2:$BB$15000)-SATIR($A$2)+1);SÜTUNSAY($A2:A$3))))}

Merhaba,
aşağıdaki formülü I2:O2 arasındaki hücrelere yazın sonrada =BİRLEŞTİR(I2;"-";J2;"-";K2;"-";L2;"-";M2;"-";N2;"-";O2) formülünü b2 hücresine yazın.

Kod:
{=EĞER(SÜTUNSAY($A2:A$3)>EĞERSAY('siparis '!$B$2:$B$15000;$A2);"";İNDİS('siparis '!$A$2:$A$15000;KÜÇÜK(EĞER('siparis '!$B$2:$B$15000=$A2;SATIR('siparis '!$B$2:$BB$15000)-SATIR($A$2)+1);SÜTUNSAY($A2:A$3))))}

http://s3.dosya.tc/server4/mHZRj0/_rnek.rar.html linkten örnek dosyaya ulaşabilirsiniz.

cok sagolun tesekkürler ilginiz icin

Geri