- Excel Vers. ve Dili
- libreoffice
arkadaşlar devlet memuruyum, tutulan listeyi daha iyi hale getirmek için uğraşıyorum. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardımlarını esirgemesin. şimdiden teşekkür ediyorum.
bizim takip ettiğimiz genel listemiz var,
Bu listenin ilk sayfasında tüm isimler ve kişilerin ait olduğu sınıflar var;
diğer sayfalarda ise bu sınıfların isimleri yer almaktadır, sınıflar arasında bir değişiklik yapıldığında, genel listede yaptığımız sınıf değişikliğinde otomatik olarak hangi sınıftan alınıp, hangi sınıfa konulduysa değişmesini istiyorum
örneğin: Ali KAYA 8-B sınıfında, yapılan değişiklik sonucu 8-C ye alındı, ben genel listemde düzeltmemi yaptığımda, Ali KAYA'nın ismi 8-B sınıfı adlı sayfadan silinip 8-C sınıfı adlı sayfaya aktarılmasını istiyorum.
bizim takip ettiğimiz genel listemiz var,
Bu listenin ilk sayfasında tüm isimler ve kişilerin ait olduğu sınıflar var;
diğer sayfalarda ise bu sınıfların isimleri yer almaktadır, sınıflar arasında bir değişiklik yapıldığında, genel listede yaptığımız sınıf değişikliğinde otomatik olarak hangi sınıftan alınıp, hangi sınıfa konulduysa değişmesini istiyorum
örneğin: Ali KAYA 8-B sınıfında, yapılan değişiklik sonucu 8-C ye alındı, ben genel listemde düzeltmemi yaptığımda, Ali KAYA'nın ismi 8-B sınıfı adlı sayfadan silinip 8-C sınıfı adlı sayfaya aktarılmasını istiyorum.