Merhabalar,
başlık tanıma ne kadar uygun bilemiyorum, sitede bayağı araştırdım bulamadım.(var ve bulamamışsam lütfen kızmayın) yardımlarınızı rica ederim...
öncelikle alttaki resmi inceleyiniz;
Tanım :
bu tablo benim işlerdeki verilerimi işlediğim alan.. çalışma kitapçığı adı ; İŞ TAKİP FORMU Çalışma sekme adı ; İŞ TAKİP
KURUM KODU : müşterilerime atadığım kodlar... (Ayrı bir sekmede müşteri adresi telefon vs. muhafaza ediyorum)
İŞ KODU : her bir satırdaki işe atadığım kodlar...
İkinci olarak bu tabloyu inceleyiniz;
TANIM : Bu tablo ise Ayrı ayrı kodlandırdığım kurumlara yaptığım işlerin tümünü göstermesi için
Çalışma Kitabı adı ; kurumlar alacak tablosu
Çalışma sayfaları ; Her bir sayfa kurumlara tek tek atandı. Örn; BİRP20, BİRP21 ...
SORU ; Şimdi İlk tablodaki herhangi bir Kurum koduna yapılmış tüm İŞ KODLARINI kurumlar alacak tablosu'nda listelemek istiyorum. Nasıl yaparım?
Hangi formüllerle tamamlayabilirim?
Acil dönüşlerinizi yardımlarınızı rica ederim. İyi Forumlar...
Not : çalışma excelleri buradan indirebilirsiniz ; http://we.tl/Do8iSmNLiH
başlık tanıma ne kadar uygun bilemiyorum, sitede bayağı araştırdım bulamadım.(var ve bulamamışsam lütfen kızmayın) yardımlarınızı rica ederim...
öncelikle alttaki resmi inceleyiniz;
Tanım :
bu tablo benim işlerdeki verilerimi işlediğim alan.. çalışma kitapçığı adı ; İŞ TAKİP FORMU Çalışma sekme adı ; İŞ TAKİP
KURUM KODU : müşterilerime atadığım kodlar... (Ayrı bir sekmede müşteri adresi telefon vs. muhafaza ediyorum)
İŞ KODU : her bir satırdaki işe atadığım kodlar...
İkinci olarak bu tabloyu inceleyiniz;
TANIM : Bu tablo ise Ayrı ayrı kodlandırdığım kurumlara yaptığım işlerin tümünü göstermesi için
Çalışma Kitabı adı ; kurumlar alacak tablosu
Çalışma sayfaları ; Her bir sayfa kurumlara tek tek atandı. Örn; BİRP20, BİRP21 ...
SORU ; Şimdi İlk tablodaki herhangi bir Kurum koduna yapılmış tüm İŞ KODLARINI kurumlar alacak tablosu'nda listelemek istiyorum. Nasıl yaparım?
Hangi formüllerle tamamlayabilirim?
Acil dönüşlerinizi yardımlarınızı rica ederim. İyi Forumlar...
Not : çalışma excelleri buradan indirebilirsiniz ; http://we.tl/Do8iSmNLiH