• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Sütundaki Verileri Başka Sayfadaki Aynı Hücreye Aktarma

Excel Vers. ve Dili
XP türkçe
İyi günler. Bir çalışma yapıyorum. personel bilgileri isimli excel dosyasında "ARAMA" isimli sayfada "DÜŞEYARA" formülü ile E1 hücresine isimleri yazarak personele ilişkin bilgileri "TÜM PERSONEL" isimli sayfadan alıyorum. Aynı zamanda bir makro ile de bu personele ilişkin resimleri de dosyadan çekiyorum. Bu aşamaya kadar sıkıntım yok. Benim istediğim "TÜM PERSONEL" isimli sayfada yer alan personel isimlerine tıkladığımda da isimlerinin "ARAMA" sayfasındaki E1 hücresine gelmesinin sağlanması. Her tıklamada bu hücreye yeni bir isim gelecek. Bir makroyla ancak olur bu sanırım ama bir türlü beceremedim. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkür ederim.

Dosya örneğinizi www.dosya.tc adresine yükleyip burada linkini paylaşırsanız , bahsettiğiniz dosyanın kesin hücrelerinde çalışılacağı gibi , yeniden yaratma gereği ortadan kalkıp zaman çözümünüz için harcanacaktır.

Arkadaşlar bu konuyla ilgili kendim uğraştım. İstediğim şeyi yaptım ama başka sorun çıktı. TÜM PERSONEL sayfasına isimlere tıklayınca ARAMA sayfasındaki E1 hücresine isimler geliyor. Ancak E1 hücresine çift tıklama yapıp entere basmadan resim gelmiyor. İkinci sorunum ise ARAMA sayfasına açılan resim TÜM PERSONEL sayfasında da açılıyor. Çözüm için yardımcı olabilir misiniz. Dosyanın linki aşağıdadır.
http://s6.dosya.tc/server8/vgsezp/personel_bilgileri2.rar.html

Geri