Arkadaşlar şöyle birşey yapmak istiyorum örneğin bir sayfanın (B1 ile B1000) arasındaki hücrelerine makro atamak istiyorum ve bu hücrelerden herhangi birini tıkladığımda makro çalışarak gidip hemen yanındaki (A SUTUNDAN) tıkladığım hücrenin aynı satırındaki hücrenin değerini kopyalayıp başka bir sayfadaki (A1) hücresine yapıştırmasını istiyorum..
Not: bu arada bunu niye yapacaksın diye sorarsanız benim bir müşteri listem var ( A sütununda) cari kodları var ( B sütununda) müşteri isimleri var
başka bir sayfadada bu müşteri listesini toparlayan bir form şeklinde tablo var
benim istediğim müşteri ismini tıkladığımda yanındaki cari kodunu alıp form şeklindeki diyer sayfamın A1 Hücresine kopyaladığı zaman benim hazırladığım bu form o cari kodunu referans olarak alıp listedeki bilgileri çekecek.
Not: bu arada bunu niye yapacaksın diye sorarsanız benim bir müşteri listem var ( A sütununda) cari kodları var ( B sütununda) müşteri isimleri var
başka bir sayfadada bu müşteri listesini toparlayan bir form şeklinde tablo var
benim istediğim müşteri ismini tıkladığımda yanındaki cari kodunu alıp form şeklindeki diyer sayfamın A1 Hücresine kopyaladığı zaman benim hazırladığım bu form o cari kodunu referans olarak alıp listedeki bilgileri çekecek.