• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir sütunda belli bir değeri gördüğünde o satırı kesme

Excel Vers. ve Dili
2013 versiyon
merhaba arkadaşlar..
ek'teki dosyamda şu işlemi yapmak istiyorum :
'L' sütununda 'SEVK' yazan satırları kesip, aynı çalışma kitabındaki SAYFA2'ye yapıştırmak istiyorum.
tabii bunu buton ile yapmak istiyorum..
yalnız sorun şu ki : Sayfa2'ye yapıştırınca orada mevcut satırların en altına yapıştırsın..
ve SAYFA1'e dönüş yaparak aynı sıralama kalsın.

yardımcı olursanız çok sevinirim..birde kod gönderirseniz, o kodu nereye yapıştıracağımı,
tavsiye ettiğiniz işlemi nasıl uygulayacağımı anlatırsanız sevinirim..

hayırlı günler..

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

m.uygun hocam şöyle birşey yapsak makronun kodu ne olur ?

L sütununda sevk yazan satırları aynı kitaptaki SEVK isimli sayfaya değilde, aynı klasörde, "SEVK'E GİDENLER" isimli bir çalışma kitabının,sevk isimli çalışma sayfasına aktarsa..

m.uygun hocam şöyle birşey yapsak makronun kodu ne olur ?

L sütununda sevk yazan satırları aynı kitaptaki SEVK isimli sayfaya değilde, aynı klasörde, "SEVK'E GİDENLER" isimli bir çalışma kitabının,sevk isimli çalışma sayfasına aktarsa..

Merhaba;
Bence üstteki eklediğim uygulama daha iyi (en azından ne silindi ne aktarıldı aynı dosyada kontrol edebilirsiniz.)
Yinede isteğiniz yapılamaz değil.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar Alıntıdır.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Bence üstteki eklediğim uygulama daha iyi (en azından ne silindi ne aktarıldı aynı dosyada kontrol edebilirsiniz.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

ama şu an belge 16 MB oldu..başka bir çalışma kitabına aktarırsam belgeyi hafifletmiş olurum diye düşünüyorum..

ama şu an belge 16 MB oldu..başka bir çalışma kitabına aktarırsam belgeyi hafifletmiş olurum diye düşünüyorum..

Merhaba;
5 nolu mesaj ekini denediniz mi?
5 nolu mesaj ekinde aktar butonuna basarsanız;
nerede çalıştırılıyorsa SEVKLER adlı bir klasör açar.
Açılan klasörde SEVK isimli bir excel dosyası yoksa SEVK isimli bir excel dosyası ve SEVK sayfası oluşturur.
Dosyanızda durumu TAMALANDI olanları işte bu sayfaya atar.
Başka nereyi hafifleteceğinizi anlamadım?
İyi çalışmalar.

merhaba;
5 nolu mesaj ekini denediniz mi?
5 nolu mesaj ekinde aktar butonuna basarsanız;
nerede çalıştırılıyorsa sevkler adlı bir klasör açar.
Açılan klasörde sevk isimli bir excel dosyası yoksa sevk isimli bir excel dosyası ve sevk sayfası oluşturur.
Dosyanızda durumu tamalandı olanları işte bu sayfaya atar.
Başka nereyi hafifleteceğinizi anlamadım?
Iyi çalışmalar.

çok teşekkürler..allah razı olsun..

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

merhaba, ben bu örneğinizi, yani farklı klasör oluşturan örneğinizi asıl çalışma kitabıma nasıl aktaracağım? makro kodlarını kopyaladığımda(sayfa isimleri aynı) "DOSYA BULUNAMADI" diyor..nerede hata yapıyor olabilirim?

Geri