• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir Sutun içerisine eklenen sayıları toplama

Excel Vers. ve Dili
2010 dili Türkçe
Arkadaşlar benim sorunum şöyle;

şimdi excel de bi veri toplama yapıcam ayrı ayrı günde gelen 100 e yakın fiş var bunlarda çay kahve kola gibi giderler var bunları teker teker excel e aktarıp kaydetmem gerekiyo bunun bi püf noktası varmıdır

mesela şöyle yapıcak ben stun da kolaya 5 yaptım diğer fişde kola 6 oldu aynı stun un üstüne gelip 6 ya basıp enter ladığımda 5 in üzerine 6 yı ekleyip çıkan rakamı o kutuya yazıcak ayrıca bunuda ben görebilicem mesela yanlışlıkla 6 yerine 8 yaptım bunu tekrar düzeltebilicem

bu tarz bildiğiniz bir vb kod veya formül varsa yazarmısınız..

şimdiden teşekkürler....

Arkadaşlar benim sorunum şöyle;

şimdi excel de bi veri toplama yapıcam ayrı ayrı günde gelen 100 e yakın fiş var bunlarda çay kahve kola gibi giderler var bunları teker teker excel e aktarıp kaydetmem gerekiyo bunun bi püf noktası varmıdır
....
Yoktur. En sağlam giriş tek tek yapılandır.

....
mesela şöyle yapıcak ben stun da kolaya 5 yaptım diğer fişde kola 6 oldu aynı stun un üstüne gelip 6 ya basıp enter ladığımda 5 in üzerine 6 yı ekleyip çıkan rakamı o kutuya yazıcak ayrıca bunuda ben görebilicem mesela yanlışlıkla 6 yerine 8 yaptım bunu tekrar düzeltebilicem.
bu tarz bildiğiniz bir vb kod veya formül varsa yazarmısınız..
şimdiden teşekkürler....

Örnek dosya bile eklemiyorsunuz. Salonun boyasını değiştirip bir tek ben görmek istiyorum diyorsunuz, ancak salonun olacağı inşaatı da siz yapın durumuna sokuyorsunuz , "Ayrıca bunuda ben görebilicem" diye birşey de mümkün değil.

tamam teşekkürler kendimce bişiler yaptım böyle daha sağlıklı gibi :)

Ekli dosyalar

dosya ekliyorsun kodlar kapalı, neden ekliyorsun o zaman? şov mu yapıyorsun...

dosya ekliyorsun kodlar kapalı, neden ekliyorsun o zaman? şov mu yapıyorsun...

hayır amacım bu değil amacım hiç bişiyden anlamayan ve emek vermeden bunu ben yaptım diyip paylaşanların engellenmesi için

türkiyede bazı şeylrin bikaç yerini değiştirip buyrun ben yaptım diyen çok sonuçda bende buna emek verdim ve başkaları tarafından böyle kullanılmasını istemiyorum.

Geri