Dosyayı inceleyiniz.
Hocam işte budur.
Bilmem ki ne denir. İki gündür sizi epey bir yordum hakkınızı helal edin. Sağ olun var olun. Allah yar ve yardımcınız olsun.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Dosyayı inceleyiniz.
A Öğretmeni 1. Hafta 14 ise, diğer 14 saat giren öğretmenler A öğretmendeki sıra ile mi girecek.
Her ders saati için sabit değer oluştursak
20 saat için 4 4 4 4 4
19 saat için 4 4 4 4 3
18 saat için 4 4 4 3 3
…
ve bu sabit değerleri dağıtsak olmaz mı?
Hocam ekders yazılma mantığını detaylı olarak açıklayabilir misiniz?
Örneğin 4-4-3-3-2 şeklinde yazılacak bir öğretmen için Pzt ve Salı Raporlu ise ç-p-c günlerine nasıl yazılıyor. Yada her hangi bir gün yada günler de olabilir? Biraz detay verin. Kodları ona göre yazcam. Örneklerle açıklayın. Dosyada sadece 1. Hafta verilerini inceleyiniz.
Haftada 3-2-2-1-2 şeklinde 10 saat alan biri perşembe günü gelmezse nasıl dağıtım olmalı?
4-4-4-0-4 şeklinde olan biri salı gelmezse perşembe dersi olmadığı halde perşembeye ekders yazılır mı?
Tamam buna göre kod yazmaya çalışacağım. Haftanın ilk günü pazartesiye ayarlanmak koşulu ile. Bir şey daha soracağım. Örneğin. 29, 30 veya 31 Pzt ise o haftanın ek dersini nasıl yazacağız?
ap:ay aralığını otomatik olarak doldurmak için uğraşıyorum. Sorulara cevap verebilirmisiniz?
1-öğretmen 10 saatten az derse giriyor ise rehberliği var yada yok ise ek ders yazılır mı?
2- öğretmen 10-15 saat derse giriyor ise 10+' dan ek ders alır mı?
3- öğretmen 24 saat derse giriyor. çarşamba günü rehberlik dersi ile beraber 5 saat dersi var.
çarşamba günü raporlu ise bu durumda o hafta kaç saat alır?
4- 3. Soruda 24 yerine 25 olursa ne olur?
3. soru raporsuz 12 olmuyor mu?[/QUO
HOCAM
Benim kafa tamamen durdu.
24 saat derse giren öğretmen raporsuz 11 saat ücret alır rehberlikle birlikte 13 saat alır. raporlu olursa çarşamba 5 saat gider 19 saat derse girmiş olur buda 5 saat ücret alır demektir. Rehberlikte raporlu olduğu için gider.
yukarıdaki mesajda şimdi farkettim yanlış bilgi verdim galiba. Biraz tansiyon dengesiz bu gün hakkınızı helal edin. Sizi çok yordum.