• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bir sayfadan farklı sayfalara veri gönderme

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Değerli arkadaşlar daha öncede buna benzer bir konuda ki dosyama çok güzel bir çalışma ile Sayın Evren GİZLEN uzmanım yardımcı olmuş idi. O çalışmada tablodaki verileri başka bir sayfada ilgili başlıklar altında sıralanıyor ve istenildiğinde geri çağrılabiliyor idi. bu dosyada ise veri sayfasındaki bilgiler ilgili başlıkların bulunduğu sayfalara aktarım yapılacak.Ekteki dosyadada izah etmeye çalıştım ama umarım anlatabilmişimdir. İlgi ve alakalarınız esirgemeyeceğinizi umarak saygılarımı sunuyorum

Ekli dosyalar

Arkadaşlar Yaklaşık Maliyet sayfasında (alım NO=ihale no 'dur) değiştirmeyi unutmuşum

Son düzenleme:
Değerli Arkadaşlar dosyamı inceleyen arkadaşların izahatta yetersiz kaldığım hususların düzeitilmesi anlamında görüşlerini alabilirmiyim acaba

değerli uzmanlarım gönderdiğim dosyanın sizler için fazla zor olmayacağını bilerek alakalarınızı rica ediyorum. Saygılarımla

değerli arkadaşlar göndermiş olduğum dosyaya olumlu yada olumsuz anlamda herhangi bir yorum getirilmesede sağlık olsun.uzmanlarımın çalışmaları her zaman benim gibi excelde acemi olanlara ışık tutmaya devam edecektir. bundan sonra yardımlarınıza müracaat edeceğim konuların yeterince ilgi görmesini umut ederek çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

Geri